سلام
يه سوال برام پيش اومده. اگر يه دامنه داخل يه سايت ثبت كنيم به نام خودمون اگر طرف كلاهبردار ا آب در بياد. تكليف دامنه ما چي يشه؟ ايا كنسل ميشه؟ براي تمديدش چي؟
سلام
يه سوال برام پيش اومده. اگر يه دامنه داخل يه سايت ثبت كنيم به نام خودمون اگر طرف كلاهبردار ا آب در بياد. تكليف دامنه ما چي يشه؟ ايا كنسل ميشه؟ براي تمديدش چي؟
اگر طرف کلاه بردار که خوب به صورت خلاصه میشه صاحب دامنه ، اگه خواست تمدید میکنه اگه نخواست تمدید نمیکنه ... اگه خواست کنسل میکنه اگه نخواست نمیکنه ... الی آخر
درود بر شما ،
درصورتی که به پنل دامنه دسترسی داشته باشید می تونید انتقال بدید ...
بله! یکی از روش های شایع!
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
دوست عزیز
طبق گفته دوستان عزیز بهتر است از شرکت ها و سا سایت های معتبر که این خدمات رو ارائه میدن خرید داشته باشید !
که در آینده مشکلات تمدید و انتقال و.. را نداشته باشید.
موفق باشید
به زودی ...
البته من از طريق سايت day.ir ثبت كردم. به نظر مطمئن مي رسه. پنل بهم دادن. ولي داخل سايت خودشون.
"بعد از ثبت اولین کار پنل اصلی دامین رو ازشون بگیر"
چطوري؟ ميشه واضح تر بفرماييد.
من در براي Ir در Nic.ir حساب دارم و اونجا اول ثبت مي كنم بعد در سايت هاي ديگه بقيه كار هاي لازم رو انجام ميدم. اما نمي دونم واسه دامنه هاي بين الملي چطوريه؟
معمولا اگر دامنه از طریق ریسلر کلاب ثبت بشه و بصورت آنلاین ایمیلی از ثبت کننده میاد براتون که آدرس myorderbox.com هست
اگر دامنه به نام خود شما باشه از گزینه forget password ایمیل خود رو بدید تا رمز جدید بیاد و پس از ورود و کلیک بر روی نام دامنه گزینه move service رو بزنید نا به هر پنلی کا مایل هستید بصورت رایگان منتقل بشه
کنترل پنل های دیگه هم باید همینجوری باشه که من اطلاع ندارم
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)