سلام
دوستان امروز سرورم off شد. بعد مدیر گفته abuse اومده سرور 48 ساعت خاموش میشه. حل سوالم اینه که این شیوه درسته؟ چون شنیدم که در صورتی که زیر 24 ساعت پاسخ بدید مشکل حل میشه. لطفا یه توضیحاتی در این مورد بدید که من چیکار باید بکنم تا سرور روشن شه؟
سلام
دوستان امروز سرورم off شد. بعد مدیر گفته abuse اومده سرور 48 ساعت خاموش میشه. حل سوالم اینه که این شیوه درسته؟ چون شنیدم که در صورتی که زیر 24 ساعت پاسخ بدید مشکل حل میشه. لطفا یه توضیحاتی در این مورد بدید که من چیکار باید بکنم تا سرور روشن شه؟
از کدوم دیتاسنتر سرور دارین ؟
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
قانون و شرایط برخورد متفاوت هست
مثلا در شرایطی یک فایل کپی رایت دار روی سرور باشه اول اخطار و زمانی برای بررسی داده میشه
اگر بررسی شد که ابیوز بسته میشه در غیر این صورت برخورد متفاوت هست و بستگی به دستاسنتر داره
معمولا دیتاسنترهای اروپایی آی پی رو نال روت می کنند و دیتاسنترهای آمریکایی هم سرور رو خاموش میکنند !
حالت هایی هم هست که سرور شما کل شبکه رو دچار اختلال میکنه ، مثلا داری دیداس میشه یا دیداس میکنه
در این شرایط هم معمولا زمان کمی داده میشه که بررسی کنید ولی ممکن هم هست که این زمان رو هم ندهند
در کل نحوه برخورد با ابیوز جزء قوانین هر شرکت هست و روال استانداردی نداره
از این رو توصیه میشه قبل از خرید از هر جایی قوانین رو مطالعه کنید و کاملا آگاه باشید
دیتا سنترم snel هلنده. راستش من همیشه از امریکا می گیرم و معمولا phonix nap و soft layer . هیچ وقتم هم تا حالا هیچ مشکلی نداشتم. نه افت سرعت داشتم نه قطعی...هیچی. گفتم واسه امتحان هلند و سویس رو چک کنم که هنوز 15 روز نشده دو باره قطعی داشتم. الان هم که abuse.
اگه امکان داره بفرمایید در مورد snel شرایط چطوریه؟ چون من خودم مستقیم نگرفتم و از کس دیگه گرفتم.
با سلام
لینک قوانین دیتاسنتر اسنل سرور هلند
کد:https://www.snelserver.com/#content/2/Terms_and_Conditions
موفق باشید
با سلام
دوستان من یه پیشنهاد دارم
یه تاپیک بزنیم در مورد abuse برا هر دیتاسنتر جدا جدا
هر کسی از dc های مختلف و بستن پورتشون تجربه داره بگه
البته با اجازه ادمین
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)