درود
این سایت whmcs.ir هر روز قیمت لایسنس هاش بیشتر از دیروز می شه ، اینجا شرکتی هست که قیمت پایین تر عرضه کنه ؟
درود
این سایت whmcs.ir هر روز قیمت لایسنس هاش بیشتر از دیروز می شه ، اینجا شرکتی هست که قیمت پایین تر عرضه کنه ؟
با خرید از ایران مشکلی نداره ؟
من 1 سالی هست که نال استفاده می کنم ، کلی مشکل ایمیل و فاکتور خوردم و کلی ضرر . در این تاپیک هم یک مشکل اساسی ما هست
http://www.webhostingtalk.ir/f177/31603/
الان لایسنس را نیاز دارم و می خوام بگیرم که مشکلی نباشه .
سایت اصلی هم $15.95 Monthly می ده ، که خوب بخوایم خودمون هم بگیریم که گرون تر از همون whmcs.ir می شه ، من قبلا چند نفری رو دیده بودم تو انجمن که با این سایت کار می کنند و تخفیف می تون از ایت سایت بدن
شما دیگه آخرشید! حالا که یکی هم میخواد برای خودش و امنیت کاربرانش احترام قائل بشه پیشنهاد نال شده میکنید؟!!
جناب turbo به دلیل بالا رفتن قیمت دلار گرون شدن لایسنس ها کاملا طبیعی هست.
ببخشید قصد جسارت نداشتم فقط پیشنهاد دادم
چون با این اوضاع تحریم ادم در این جور کارا با خرید لایسنس دچار مشکل میشه
حالا یه سوال میشه whmcs رو یه بار بخریم و تو بی نهایت سرور بزاریم یعنی خودمون دوباره اجاره بدیم ولی با قیمت کمتر؟؟
ببینید تا اونجایی که من از دوستان شنیدم ، شما می تونید یک لایسنس رو برای 1 دامنه فقط استفاده کنید حالا می تونید شما بخرید و به کس دیگری بفروشید یا خودتون استفاده کنید
.
درسته بنده بیشتر به فکر امنیت کاری هستم چون تعداد مشتریان داره زیاد می شه و واقعا می ترسم از این اطلاعاتی که در داخل اون هست .
بازم کسی تونست یک لایسنس ارائه کنه بگه وگرنه از همون whmcs.ir باید خرید کنم . متشکر
از همون فراسو بگیر به دردسرش نمیارزه اون 1 -2 تومن فدای سرت.
Email: Borhani.92 at gmail dot com
وقتی نمایندگی ایران داره قاعدتا اگر کسی از ایران هم از خودشتون خرید کنه مشکلی نداره. البته همون طوری که دوستان هم گفتند به علت بالاتر قیمت دلار مستقیم هم که بگیرید گرون در میاد...
حداقل ما که ۳ تا لایسنس داریم که مشکلی نداشتیم.
الیته می تونید ادرس رو جای دیگری بزنید.
لایسنس خریداری شده بر اساس نام دامین هست و فقط برای همون دامین فابل استفاده هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)