لطفا فقط فقط عزیزانی که مهندسی مدیریت سرور دارن یا در این زمینه کاملا وارد هستن این متن رو بخونن نه افراد مبتدی
سرور ded میخوام برای سایت دانلود فیلم و چندین سوال دارم در این رابطه..همونجور که میدونید اینجور سایت ها بعد از مدتی ف/ر میشن پس با توجه به این قضیه پاسخ بدید
اول اینکه بهتر خود سایت یعنی cms سایت رو روی خود سرور بالا بیارم یا از یه وب هاستینگ دیگه استفاده کنم با توجه به قضیه بالا
دوم اینکه دامنه رایگان استفاده کنم؟؟اگر ip سرور ف/ر شد اون وقت از ip جدید استفاده کنم؟؟
3-اینکه شرکت ها یا افرادی جواب بدن که صد در صد مطمئن هستن از پشتیبانی خودشون و کار بلد باشن حتما
4-حتما سرور dedicate باید بتونم روش وی p ...n سرور هم داشته باشم و متاسفانه این قضیه امکان استفادش روی ویندوز 2008 نیست چون قبلا امتحان کردم از طرفی ویندوز سرور 2008 امکانی در iis7 داره که از اون طریق میشه به سایت هایی که لینک های سایت رو از سایت ما کش میرن اجازه دسترسی و دانلود نداد پس اون شخص اگر بلد نیست و سرور رو با این امکانات زیر به من تحویل نمیتونه بده و بعدا دبه کنه و به هر بهونه ای از انجام کار ها سر باز بزنه انتقال وجه انجام نخواهد گرفت
امکاناتی که من مد نظرم هست و قبل از گرفتن ded سرور باید روی یه سرور تست به من تحویل داده بشه که بنده هزینه سرور ded رو پرداخت کنم
1-سایت ها یا وبلاگ های دیگه نتونند از لینکای سایت استفاده کننو لینک بدن حالا از اسکریپت استفاده میکنید برای این کار یا از iis7 یا هر چه به شخص فروشنده مربوط است
2-نصب نرم افزار های اکانتینگ برای استفاده شخصی روی سرور انجام شده باشه و در هنگام تحویل به بنده تحویل داده بشه
3-پرت اختصاصی سرور
4-پشتیبانی دائمی
5-امکانی طرف فروشنده سنجیده باشه برای اینکه اگر سایت یه روز ف/ر شد بتونم سریع حالا با تغییر ip یا دامین سایت رو بالا بیارم
6-cpu خوب
7- رم 8 گیگ
8-دیتا سنتر یا isp فرق نمیکنه فقط مطمئن باشه و زیاد گیر نده و اگر به نظر شما لازمه وارز باشه
9-عزیزانی که قبلا با کسانی که سایت فیلم داشتن همکاری داشتن در اولویت هستن.
حداکثر قیمت 150 تومان
b_pcmaster آی دی من در یاهو لطفا تماس بگیرید
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
خرید انجام شد با تشکر