نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: Huge Server Review

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن amirlord آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,304
    تشکر تشکر شده 
    2,008
    تشکر شده در
    1,149 پست

77 Huge Server Review

با سلام خدمت کاربران عزیز
    خوب گفتم تجربه ای که در زمان دوماه که از هیوج سرور سرویس داشتم رو بنویسم تا دوستان بهتر بتونن تصمیم بگیرن . خوب شروع میکنیم . توی این فروم سامان جان از هیوج سرور فعالیت میکنن و بسیار خوش برخورد و خوش اخلاق هستند و شما رو به بهترین شکل راهنمایی میکنن . توی مشکلات صورتحساب ها که خیلی خیلی به من کمک کردن و از همینجا ازشون تشکر میکنم . میریم بعد از خرید . بعد از خرید سرور رو در عرض حدود 20 دقیقه به من تحویل دادند و مشکلات فنی که داشتم رو حل کردند . زمان گذشت و در زمانی که در شهر خودمون نبودم و با اینترنت با پینگ 700 به اینترنت متصل بودم نیاز فوری شد که از طریق ریموت یکی از سرور هارو یه تغییر کوچولو بدم توش و بخاطر همین از محمد جان خواهش کردم که به جای من این کار رو انجام بده ( ازش خواهش کردم !) ولی ایشون گفتن برای این کار باید هزینه منیج اولیه 80 دلار بدید تا براتون انجام بدم . با این که این وظیفه شون نبود ولی از این نحوه برخورد اصلا خوشم نیومد ! چند بار هم از طریق پشتیبانی آنلاین با محمد جان در ارتباط بودم که حتی یک کلمه هم راهنمایی نکرد ! ممنون! خوب میریم سراغ کیفیت سرور ها . سخت افزار بسیار عالی بسته شده و همچنین پایداری شبکه توی اون دوماهی که من بودم 100% بود . همچنین پورت نسبتا خوب بود اما اون چیزی که من میخواستم نبود ، یعنی به سرور های دور سرعت دانلود مناسب نمیداد . همچنین پنل سروری هم که میدن بسیار خوب و با امکانات هست . البته بگم که دوماه پیش میگفتن سرور هامون رو کولو کردیم ، ماه پیش گفتن رک اختصاصی ، این ماه میگن فضای اختصاصی . پیشرفت رو عشقه !
    حالا بگذریم . در زمان ثبت نام حتما اطلاعات fake بدین ! چون هر لحظه ممکنه اطلاعات کاربری تون لو بره ! در کل من از سرویس دهی راضی بودم ولی ای کاش اخلاق محمد جان نیز مثل سامان جان بود !!! یه پشتیبانی هم دارن به نام آنتونی ، بچه باحالیه
    اگر میتونید اخلاق تند رو تحمل کنید هیوج سرور انتخاب خوبی برای خرید سرور هست .
    با تشکر

2. تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)