با سلام خدمت کاربران عزیز
خوب گفتم تجربه ای که در زمان دوماه که از هیوج سرور سرویس داشتم رو بنویسم تا دوستان بهتر بتونن تصمیم بگیرن . خوب شروع میکنیم . توی این فروم سامان جان از هیوج سرور فعالیت میکنن و بسیار خوش برخورد و خوش اخلاق هستند و شما رو به بهترین شکل راهنمایی میکنن . توی مشکلات صورتحساب ها که خیلی خیلی به من کمک کردن و از همینجا ازشون تشکر میکنم . میریم بعد از خرید . بعد از خرید سرور رو در عرض حدود 20 دقیقه به من تحویل دادند و مشکلات فنی که داشتم رو حل کردند . زمان گذشت و در زمانی که در شهر خودمون نبودم و با اینترنت با پینگ 700 به اینترنت متصل بودم نیاز فوری شد که از طریق ریموت یکی از سرور هارو یه تغییر کوچولو بدم توش و بخاطر همین از محمد جان خواهش کردم که به جای من این کار رو انجام بده ( ازش خواهش کردم !) ولی ایشون گفتن برای این کار باید هزینه منیج اولیه 80 دلار بدید تا براتون انجام بدم . با این که این وظیفه شون نبود ولی از این نحوه برخورد اصلا خوشم نیومد ! چند بار هم از طریق پشتیبانی آنلاین با محمد جان در ارتباط بودم که حتی یک کلمه هم راهنمایی نکرد ! ممنون!خوب میریم سراغ کیفیت سرور ها . سخت افزار بسیار عالی بسته شده و همچنین پایداری شبکه توی اون دوماهی که من بودم 100% بود . همچنین پورت نسبتا خوب بود اما اون چیزی که من میخواستم نبود ، یعنی به سرور های دور سرعت دانلود مناسب نمیداد . همچنین پنل سروری هم که میدن بسیار خوب و با امکانات هست . البته بگم که دوماه پیش میگفتن سرور هامون رو کولو کردیم ، ماه پیش گفتن رک اختصاصی ، این ماه میگن فضای اختصاصی . پیشرفت رو عشقه !
حالا بگذریم . در زمان ثبت نام حتما اطلاعات fake بدین ! چون هر لحظه ممکنه اطلاعات کاربری تون لو بره ! در کل من از سرویس دهی راضی بودم ولی ای کاش اخلاق محمد جان نیز مثل سامان جان بود !!! یه پشتیبانی هم دارن به نام آنتونی ، بچه باحالیه
اگر میتونید اخلاق تند رو تحمل کنید هیوج سرور انتخاب خوبی برای خرید سرور هست .
با تشکر