سلام
کسی از nicdata خبر نداره ؟
الان حدود 2 هفته میشه که هرچی ازشون سرویس داشتم sus شده, حتی سایت خودشون هم sus شده !
حسام آشنا (پشتیبانش) گوشیشو خاموش کرده و همین موضوع عصبیم کرده
حداقل بکاپ بده بمون بخدا کلی زحمت کشیدم !
سلام
کسی از nicdata خبر نداره ؟
الان حدود 2 هفته میشه که هرچی ازشون سرویس داشتم sus شده, حتی سایت خودشون هم sus شده !
حسام آشنا (پشتیبانش) گوشیشو خاموش کرده و همین موضوع عصبیم کرده
حداقل بکاپ بده بمون بخدا کلی زحمت کشیدم !
گریه میکردم کفش ندارم مردی را دیدم پا نداشت
باسلام
یه جسجتو در مورد اسم ایشون حسام آشنا تو همین انجمن انجام بدید.
سایت مذکور هم از ریسلرهایی ebit-host.comهستند.
به سایت ebit-host.com اطلاع بدید شاید بتونید به بکاپ دسترسی پیدا کنید
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
به هویز دقت فرمایید
NicData.ir - Ù Ø´ÙÙØ§Øª Ø§Ø®ÙØ± Ø§ÙØ±Ø³Ø§ ÙØ§Ø³Øª
nserver: ns23.ebit-host.us
nserver: ns24.ebit-host.us
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
الان حسام آشنا نمی خواد جوابگو باشه ؟
گریه میکردم کفش ندارم مردی را دیدم پا نداشت
مگه آقای حسام آشنا الان توی مایاهاست نیست؟
عزیزان من با حسام کاری ندارم . ایشون صاحب دامنه نیکان وی پی اس هستند . نیک دیتا مال بنده بوده هست و خواهد بود و الان قصد فروش رو دارم . نیک دیتا ربطی به نیکان و آقای حسام آشنا نداره.استارتر عزیز شما لطفا قبل این که تاپیک بدید ببینید از کجا محصول خرید میکنید تا این گونه اشتباهات پیش نیاد و خدای نکرده کس دیگری به دلیل تشابه زیر سوال نره . لطفا تاپیک رو ویرایش کنید و نیک دیتا رو به نیکان یا هر سایت دیگری که ازش خریدید عوض کنید . صاحب نیک دیتا بنده هستم . اگه هرگونه سوال ، مشکل و... دارید میتونید از خودم بپرسید . اما بنده هیچ گونه ارتباطی با آقای حسام آشنا ندارم . cartman10mpi عزیز بله دامنه نیک دیتا مال منه و قصد فروش دارم . استارتر عزیز هنوز نمیدونند از کجا خرید کردند و ایشون اصلا ربطی به بنده ندارند یا اصلا ایشون رو نمی شناسم . یا حق
با سلام خدمت همه دوستان عزیز. پست قبلیم پاک شد . نمیدونم تاپیک چقدر قدیمیه اما خیلی نباید باشه . به s.w.a.t جان هم پ.خ دادم که این پستم رو حذف نکنه . آخه مهمه برام مشخص شه . استارتر عزیز هنگام نوشتن اسم سایت اشتباه کرده (حالا نمیدونم تایپی یا لفظی) و نوشته نیک دیتا در حالی که آقای حسام اشنا مدیر سایت نیکان وی پی اس هستند . از مدیران و استارتر عزیز خواهش میکنم که پست اول رو ادیت کنند چون نیکان و... هیچ ارتباطی با بنده و یا دامنه نیک دیتا دات آی آر نداره . بنده قصد فروش این دامنه رو دارم برای همین این پست رو زدم تا شفاف سازی بشه . با تشکر از همه دوستان عزیز.یا حق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)