تو cpanel فضای هاستم رو 400 مگ اشغال شده نشون میده ولی وقتی به بخش web disk usage میرم مجموع جزء به جزء حجم بخشها رو 180 مگ نشون میده پس مابقی کجا مصرف شده و برای پاک کردنش چکار باید بکنم؟
تو cpanel فضای هاستم رو 400 مگ اشغال شده نشون میده ولی وقتی به بخش web disk usage میرم مجموع جزء به جزء حجم بخشها رو 180 مگ نشون میده پس مابقی کجا مصرف شده و برای پاک کردنش چکار باید بکنم؟
هنوز این مشکل رو دارید ؟
جناب طالبی خدمت شما یه دفعه عرض کردم تایپیک فروشتون رو برای من بفرستید تو بخش فروش بزنم براتون
اینقدر پستهای بی معنی و اسپم ندید!!
آخه یعنی چی هنوز مشکل رو دارید؟!
نمون دیگر
99درصد سرویس دهندگان سرویس رو مدیریت نشده تحویل میدن!
انشاا... که میدونید معنی مدیریت نشده چی هستش؟!!
یعنی هیچ گونه ساپورت نرم افزار ندارند و فقط مسئول ساپورت سخت افزار سرویس میباشند.
برای مدیریتش هم باید پول خرج کنن که اکثر ایرانی ها انجام نمیدن
این پُست شما 101 درصد اسپم هستش + پست قبلیتون!!
خواهشا تایپیک رو بفرستید من بزنم دیگر اینقدر پُست مزخرف ندید!!
این مدیریت هم معلوم نیست کجاست به ما میگه الان پیگیری میکنیم رفت حاجی حاجی مکه ...!!!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
خب حالا چزا دعوا می کنید؟جواب طرف رو ندادید!
شما اگه فایلی رو حذف کرده باشید بعد از کمی مقدار درست رو نشون می ده.شما تازه فایل ها تون رو حذف کردید؟تو cpanel فضای هاستم رو 400 مگ اشغال شده نشون میده ولی وقتی به بخش web disk usage میرم مجموع جزء به جزء حجم بخشها رو 180 مگ نشون میده پس مابقی کجا مصرف شده و برای پاک کردنش چکار باید بکنم؟
عزیز ممکنه بک اپ باشه .
دیتابس ها و ....
فقط فایلهایی که اپلود میکنید نیست .
باسلام
محلی که تو عکس پیوست هست خالی باشه و go رو بزنید ببیند فایلی هست با حجم بالا؟!
اگر نبود دونه دونه فولدرهای رووت رو نگاه کنید ببیند چیزی هست با حجم بالا یا نه
موفق باشیدcp1.jpg
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
دوست عزیز نسبتا محترم
اگر کمی توجه کنید قصد دارم کمکی کنم بنده خدا تاپیک زده 8 ساعت پیش
اولین نفری که پاسخ داده خودم بودم 2 ساعت پیش
پیگیری نکردند یعنی مشکل حل شده سوال کردم حل شده یا نه که کمکی کنم.
همیشه مثقال سنجش یکسان نیست همه رو مثل خودتون میسنجید.
من براتون 10 تا مثال میزنم سرور کانفیگ شده تحویل میدن نه خام. ثانیا بحث مربوط به اینجا نیست میتونستی یه مقدار زحمت بدی به خودتون 3 کلیک خرجشه پ خ بدی که متاسفانه ساده ترین راه به نظر شما این بود . خرده نمیگیرم انتظاری ندارم فکر کردن سخت ترین کاره.
101 درصد هم معیار شماست
وقتم ارزش بیشتری داره که ادامه بدم بحث بیخود با شما رو.هر چه دوست دارید بگید
دوستان ،
به خدا من در حدی نیستم که بخوام بهتون حرفی زده باشم .
انجمن علمیه .
روزی خدا تا میمهان میاد و میره .
زشته بیان ببینن ....
لطفاً پستهاتون رو پاک کنید و مسائل رو از طریق پیام خصوصی و یا اگر احساس میکنید کسی داره اسپم میده از طریق گزارش به مدیر اعلام کنید .
صمیمانه از هر دو بزرگوار به خاطر اینکه به بنده حقیر احترام گزاشتند تشکر میکنم .
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
دوست عزیز ،
لازم به هیچ کدوم از کارها نیست !
اگر Cpanel دارید کافیه به Disk Space Usage مراجعه کنید تا امار دقیق مصرف حجمتون رو ببینید .
موفق باشید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)