سلام به همه ی متخصصان سایت یه سوال خیلی ابتدایی دارم شرمنده ولی هم سنم کمه هم به شدت تازه کار
میخواستم بدونم چطور میتونم قالب سایتم رو پس از اپلود فعال کنم ممنون میشم جواب بدیددر ضمن هاستم هاست دانلود هستش و کنترل پنلش دایرکت ادمین
سلام به همه ی متخصصان سایت یه سوال خیلی ابتدایی دارم شرمنده ولی هم سنم کمه هم به شدت تازه کار
میخواستم بدونم چطور میتونم قالب سایتم رو پس از اپلود فعال کنم ممنون میشم جواب بدیددر ضمن هاستم هاست دانلود هستش و کنترل پنلش دایرکت ادمین
نه چیزی نصب نکردم فکر میکردم باید توی پوشه ی public_html اپلودشون کنم . بازم ممنون از اینکه وقت میزارید
اگه یه توضیحی بدین خیلی ممنون میشم![]()
بعضی از سیستم های مدیریت محتوا هم از کنترل ادمین خودشون اجازه ی آپلود قالب رو به شما میده
اقا شرمنده
منظورتون از فایل های cms چیه و چجوری باید نصبشون کرد ؟
مگه جهت ساخت ديتاباس به گزينه MySQL Management نیاز نیست کنترل پنل هاست من این گزینه رو نداره وقتی هم به پشتیبانی هاست اطلاع دادم گفتن چون هاست شما هاست دانلوده دیتابیس نداره
بازم ممنون داداش![]()
لطفا قالب سایت تون رو قرار بدید ( به صورت عکس ) تا بررسی بشه که آیا به cms احتیاجی هست ؟ و اینکه شما فرمودید هاست دانلود دارید ، روی هاست دانلود امکان نصب cms نیست چراکه به پایگاه داده sql دسترسی ندارید.
یک. شما هاست دانلود خرید کردید که نمیتوانید باش سایت رو بالا بیارید چون هاست شما برای فایل های سایت دانلود استفاده میشه
دو . شما باید یه هاست معمولی بخرید
سه. برای استفاده از سایت باید یه نرم افزار سایت ساز وب نصب کنید نظیر
وردپرس , جوملا , نیوک , و...........
چهار . قالب خود را مطابق سایت ساز خود دانلود کنید ...
اگر هم شما از قالب اچ تی ام ال میخواید استفاده کنید با نرم افزار Microsoft Visual Studio میتونید قالب خود را ویراش کنید
باتشکر
مرسی داداش
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
پس من باید علاوه بر هاست دانلود یه هاست معمولی هم نیاز دارم تا به وسیله ی اون سایتو بالا بیارم ولی از پهنای باند هاست دانلود استفاده کنم فقط چند تا سواله دیگه
قالب سایتو باید روی هاست معمولی اپلود کنم تا بالا بیاد درسته و ایا قالب نیاز به فعال سازی داره ؟
لطف میکنید بگید چجوری باید نرم افزار سایت ساز وب رو نصب کنم مثلا وردپرس؟
بعد هم اینکه وقتی مثلا یه فیلم رو میخوام روی هاست دانلودم اپلود کنم کجای اون اپلود کنم و چجوری لینکشو روی سایت قرار بدم؟
مرسی از همه ی دوستان![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)