-
August 27th, 2011, 13:58
عضو انجمن
ارائه اينترنت به كاربران خانگي تا دومگابيت بر ثانيه
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزايش سرعت اينترنت خانگي را منوط به موافقت نهادهاي فرهنگي تصميمگير در كشور دانست و گفت: در صورت موافقت، سرعت اينترنت كابران عادي به دومگابيت برثانيه نيز قابل افزايش است.
'رضا تقيپور' در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا، با بيان اينكه افزايش سرعت اينترنت خانگي در سال جاري با بهرهبرداري فاز نخست شبكه ملي اطلاعات كشور آغاز خواهد شد، افزود: پيشبيني ما اين است كه در صورت موافقت نهادهاي فرهنگي كشور، اين افزايش سرعت اينترنت تا دومگا بيت بر ثانيه به كاربردان عادي و خانگي ارائه شود.
سياستهاي كلي در خصوص اعمال مسئوليت در زمينه اينترنت، از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه تعيين و ابلاغ ميشود.
-
تعداد تشکر ها از 0060 به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2011 13:58
# ADS
-
August 27th, 2011, 19:22
عضو انجمن
پاسخ : ارائه اينترنت به كاربران خانگي تا دومگابيت بر ثانيه
وقتی اینترنت را روی کاربر ببندند 2 مگابایت که هیچ 2 گیگابایت هم 2زار ارزش نداره
-
تعداد تشکر ها ازAmir.Mansoury به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2011, 19:32
وقتی اینترنت را روی کاربر ببندند 2 مگابایت که هیچ 2 گیگابایت هم 2زار ارزش نداره
كجاش بستس ؟! :دي
يه وي پي ان حلال مشكلات هست !
فقط سرعت بره بالا ...
اما خودمونيما ، تا بالا سر بعضيا زور نباشه ، درست كار نميكنن . تقي پور تا ديد ، وضعيتش به استيضاح كشيده ، سرعت رو بالا برد :دي
-
تعداد تشکر ها از goldcom به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2011, 20:07
ابیت جان مگر اینترنت ملی رو راه بندازند باز وی پی ان کار می کنه؟فکر نکنم اینگونه باشه.احتمالا کلا هر چی خودشون بخوان بالا میاد!
-
-
August 27th, 2011, 20:16
دوست عزیز در اون صورت از open *** یا سرویس های مشابهی که روی پرت 80 ران مشن استفاده میکنیم . من با اون دوستمون که میگن سرعت بره بالا موافقم .
-
-
August 27th, 2011, 20:17

نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
ابیت جان مگر اینترنت ملی رو راه بندازند باز وی پی ان کار می کنه؟فکر نکنم اینگونه باشه.احتمالا کلا هر چی خودشون بخوان بالا میاد!
متاسفانه دسترسی به سایت های خارجی و حتی گوگل و یاهو با اینترنت ملی غیر ممکن می شه!!
اما راهکار هایی وجود داره....
-
-
August 27th, 2011, 20:20
عضو انجمن
مگه همین الانش دو مگ به خانگی نمیدن ؟! یه نامه بردارید ببرید حله ! من الان یک مگ دارم هرچقدر بخوام میتونم بگیرم .
-
-
August 27th, 2011, 20:23

نوشته اصلی توسط
amirlord
مگه همین الانش دو مگ به خانگی نمیدن ؟! یه نامه بردارید ببرید حله ! من الان یک مگ دارم هرچقدر بخوام میتونم بگیرم .
بله الان براحتی 2 مگ رو می دن با محدودیت حجم
اما این دومگی که دوستمون گفتن برای زمانی هست که اینترنت ملی می شه و بدرد نمی خوره باید برید نوحه دانلود کنید بجای موزیک!!d:
ویرایش توسط megfa : August 27th, 2011 در ساعت 20:26
-
تعداد تشکر ها ازmegfa به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2011, 20:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
megfa
بله الان براحتی 2 مگ رو می دن با محدودیت حجم
اما این دومگی که دوستمون گفتن برای زمانی هست که اینترنت ملی می شه و بدرد نمی خوره باید برید نوحه دانلود کنید بجای موزیک!!d:
دوست عزیز چند ماه پیش دو مگ نامحدود داشتم که چون سرویس دهنده دیگه نامحدود نمیداد مجبور شدم محدود بگیرم . نوحه هم بد نیستا !
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2011, 20:29
منبع این خبر را لطف میکنید ؟
-
تعداد تشکر ها ازMaya به دلیل پست مفید