سلام
میخواستم همونطور که دامنه .ir به نام خودم (با هندل) هست دامنه .com هم به نام خودم باشه.
این کار شدنی هست؟ به چی نیاز داره.
شرکت های ایرانی این کار رو میکنند؟
مرسی
سلام
میخواستم همونطور که دامنه .ir به نام خودم (با هندل) هست دامنه .com هم به نام خودم باشه.
این کار شدنی هست؟ به چی نیاز داره.
شرکت های ایرانی این کار رو میکنند؟
مرسی
بله ، می تونن بهتون پنل اختصاصی بدن که در این صورت دامنه با مشخصات شما ثبت میشه و تمام امتیاز دامنه در اختیار شماست
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
برای دامنه های بین المللی این کار یه مقدار ریسک داره
از یه جی معتبر خرید کنید بهتره تا مستقیما پنل تهیه کنید.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
بله پنل اختصاصی دائم در اختیار شما داده میشه ، که امکان انتقال ، تمدید و مدیریت دامنه 100% با خود شما خواهد بود
سلام
بنده هم با حرف جناب mohsen1 موافق هستم حتما از یک جایی بگیرید که به خاطر یک دامین با اعتبار شرکتش بازی نکند حاضر باشید 2-3 هزار تومان هزینه بیشتر بدید ولی از یک جای مناسب و با اعتبار خرید نمایید
موفق پیروز باشید
شخصی كه براتون دومین رو ثبت كنه، چه شما بخواهید يا نخواهيد به دومین شما دسترسی داره و میتونه دومین رو مديريت كنه.
شما برای ثبت سعی كنید از طريق شركتهای ثبت شده و معتبر كه به شما پنل اختصاصی میدهند اقدام نماييد و از ايميلها و توافقنامههای فرستاده شده يك نسخه پرينت تهيه نماييد.
و يا اينكه به صورت مستقيم از ريسلر كلاب دومین خود را تهيه نماييد(ريسلر كلاب سايتهايی داره كه در اين وبسايتها به صورت تك فروشی اقدام به ثبت دومین و ارائه خدمات به كاربران مینمايند)
خیلی ممنون از همه دوستان!
میشه دقیقتر توضیح بدید. من فقط میخام یه دامنه به نام خودم ثبت کنم. .com
حالا به جه صورت هزینش؟ چه جیزی نیاز داره؟ گذرنامه و ....
شرکت ایرانی معتبر سراغ ندارید؟
مرسی
سلام .
به نظر من شما که اینقدر به اعتبار شرکت ها حساس هستید فقط از *********** خرید کنید . . . ****** یکی از معتبرترین های ایرانه که همکار تایید شده گوگل هم هستش ( اینم لینکش )
ومن الله توفیق
واعظی
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)