-
August 2nd, 2011, 11:26
عضو انجمن
مشکل با لیزوب
با سلام :
متاسفانه یکی دو ماهی هست که لیزوب ما رو بابت مصرف ترافیک اضافه یکی از سرور ها حسابی نقره داغ کرده ؛ برای اضافه مصرف حدود 400 گیگ ما رو 400 یورو جریمه می کنه که که معادلش می شه 1 تومان.
ماه قبل رو که دادیم ، اما این ماه واقعا برای ما سخته .
البته اخر هر ماه که می بینیم این اتفاق داره می افته درخواست می دیم که ارتقا بدند ؛ اما اینها زیر بار نمی رند و می گند که باید قبل از 26 هر ماه باشه. که 26 ماه هم از شانس ما اصلا به نظر نمی اد این همه مصرف اضافی داشته باشیم.
البته ما درخواست رو 29 می فرستیم ؛ همیشه هم جوابش رو 1 برامون می دند تا جریمه بشیم.
خوب خواستم ببینم کسی می تونه کمک یا راهنمایی کنه تا این مشکل رو حل کنیم ؟؟
ممنون از توجه شما
-
-
August 2nd, 2011 11:26
# ADS
-
August 2nd, 2011, 21:56
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با لیزوب
-
-
August 2nd, 2011, 22:29
عضو انجمن
کدام لوکیشن ؟
خوب شما که می دونین مصرف حدودی رو قبل از 26 م بهتره سفارش بدید
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
-
August 2nd, 2011, 22:29
عضو دائم
حق با دیتاسنتر هست ! شما باید قبل از این که مصرف اضافه داشته باشید درخواست پهنای باند اضافه بدین
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
August 2nd, 2011, 22:37
بله متاسفانه این مشکل اساسی لیز وب هست و کاریش نمی شه کرد هیچ جای دیگه همچین کاری نمی کنند
بهتره از جای دیگه ای سرویس بگیرید
-
-
August 2nd, 2011, 23:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nimapendar
بله متاسفانه این مشکل اساسی لیز وب هست و کاریش نمی شه کرد هیچ جای دیگه همچین کاری نمی کنند
بهتره از جای دیگه ای سرویس بگیرید
مثل اینکه صابونش به تن شما هم خورده !نامرد ها جواب میل منو هم نمی دند !
-
-
August 2nd, 2011, 23:25
عضو انجمن
البته NetElligent هم گاهی اینطور رفتار میکنه و جریمه سنگین میخواد برای مصرف اضافی پهنای باند.
تنها راهی هم که هست، مدیریت پهنای باند و خرید پهنای باند بیشتر هست که مطمعنا بصرفه تر خواهد بود !!!
-
-
August 3rd, 2011, 00:41
عضو دائم
خوب برو یک دیتانستر دیگر.. من خودم واقعا رو لیزوب تاکید داشتم اما تو این یک سال اخیر شاید باورت نشه از چندین دیتاسنتر دیگر هم راضی بودم و کیفیتش رو مثل همان لیزوب دیدم... آمریکا و کانادا واقعا عالی هستند..
-
-
August 3rd, 2011, 00:49
لیز وب ، برای تاخیر در پرداخت 2روزه ( اون هم به دلیل مشکل در درگاه خودشون ) 150 یورو جریمه کردن ! ما که فرار کردیم رفتیم
اکانت رو ساسپند کرده بودن ، 10 روز بود جواب میل نمی داد ادمین ( برای باز کردن فقط باید ادمین میل می زدیم )
10 روز گذشت جواب میل داده ، 5 روز دیر به دیر جواب می داد ! نصف ماه گذشت ، می گه هزینه ماه بعد رو واریز کن ، 150 یورو می کنیم 100 یورو !
بک آپ داشتیم و رفتیم
-
-
August 3rd, 2011, 01:43
سلام.
طبق تجربه شخصی ای که با لیزوب داشتم، متوجه شدم که سیستم monitoring این دیتاسنتر یا از عمد و یا به اشتباه پهنای باند مصرفی رو در اول ماه و آخر ماه به طور ناگهانی افزایش میده ولی در عمل همچین مصرفی صورت نگرفته.
6 ماه سرور رو با این دیتاسنتر داشتم، هر ماه به صورت دقیق بررسی کردیم (با cacti و با prtg) و هر ماه نهایتاً تا 2 ترابایت مصرف نشون میداد ولی سیستم ایشان بیش از 2.3 ترابایت مصرف رو نشون میداد و ما رو جریمه می کردند!
بهشون مدارک رو نشون دادیم ولی ایمیل رو جواب ندادند ...!
حالا سرور خودمون رو خریداری کردیم و از حدود 9 ماه پیش در دیتاسنتر netrouting هلند کولوکیت کردیم و با حدود 5 وی پی اس بیشتر باز هم مصرفمون به 3 ترابایت هم نمیرسه ... و اون VPS هایی هم که از دیتاسنتر لیزوب آوردیم اینجا هیچ وقت بیشتر از 2 ترابایت مصرف نکردند و هیچ وقت هم جریمه نشدیم تا به حال!
نکته اینجاست که من تصور می کنم لیزوب تنها سعی داره با این کار (hidden charges) ارزان بودن سرور هاشو جبران کنه و به همین دلیل هیچ وقت با این دیتاسنتر غیر حرفه ای کار نخواهم کرد.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید