سلام خدمت همه دوستان
آیا ثبت نام در گوگل پلاس آزاد شده؟ چون من همین الان ثبت نام کردم!؟
موفق باشید
سلام خدمت همه دوستان
آیا ثبت نام در گوگل پلاس آزاد شده؟ چون من همین الان ثبت نام کردم!؟
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
من هم عضو شدم !
شخصی که این مطلب رو نوشته واقعا تعطیل بوده
اولا که گوگل پلاس با دعوت نامه بود بخاطر اینکه هنوز بتا هست و در حال آزمایش هستند دوما شمایی که تو فیس بوک مثلا فعال هستید با کل 700 میلیون رابطه دارید که میگید چون گوگل پلاس 700 میلیون توش نیست بده اخه فلانه ... ؟
من خودم از کسایی بودم که تو فیس بوک همش میگفتم به فیس بوک خیانت نکنید و گوگل پلاس هم مثل بقیه مواردی که گوگل تلاش میکرد با فیس بوک رقابت کنه شکست میخوره ! ولی وقتی امکانات رو دیدم واقعا حال کردم ! پلاس مخلوطی از فیس بوک و تویتر و ... هست و خودش هم یه امکانات جدیدی اضافه کرده ... واقعا تو سرعت و امکانات و حتی گرافیک خیلی برتر از فیس بوک هست
شما یه نگاه به فیس بوک بندازید ! تو این مدت هیچ امکانات جدیدی برای کاربراش فراهم نمیکرد ولی از وقتی اسم گوگل پلاس اومده شروع کرده به اضافه کردن امکانات ...
na harki khast man davat name barash befrestam emailesho begzare inja
ایران هاستینگ|میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
barash mifrestam
دوست عزیز آزاده شدهna harki khast man davat name barash befrestam emailesho begzare inja
ایران هاستینگ|میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
barash mifrestam
شما هم بهتر هست از این رفتار غیر حرفه ایی دست بردارید هرجا که میرسید آدرس سایتتون رو میدید!
اگر هم کسی نتونست و مشکلی داشت ایمیلش رو بزاره اینجا من دعوتش کنم
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
ba salam
davat naame ye google+ ro mikhastam
gmail: pymnpl@gmail.com
sepaas
motshakeram
paayandeh baashid
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)