سلام
اقا یک توضیح درباره هاست وارز بدید لطفا
سلام
اقا یک توضیح درباره هاست وارز بدید لطفا
خوش به حال کسی که بدونه از کجا اومده در کجا قرار دارد و به کجا خواهد رفت
==اگر انسانی این سه چیز رو بدونه رستگاره==
حتما با سایتهای تحت عنوان وارز روبرو شدید. سایتهایی که برای اولین بار توسط اشخاص روسی راه اندازی شدند. کار این سایتها انتشار نرم افزارهای پولی به صورت کرک شده و رایگان در وب می باشد.
اکثر سرورها و دیتاسنترهایی که کار میزبانی سایتها را بر عهده دارند در کشورهای آمریکا و کانادا می باشند و چون قانون کپی رایت به شدت در این کشورها رعایت می شود با سایتهایی که اقدام به انتشار نرم افزارهی دارای حق کپی رایت می کنند به شدت برخورد می گردد. بنابراین سایتهای وارز هاست خود را از کشوری که در آن کپی رایت رعایت نمی شود تهیه می کنند. کشورهایی مثل روسیه ، چین ، هنگ کنگ و ایران ! به همین دلیل به دیتاسنترهایی که در این کشورها قرار دارند و به قانون کپی رایت اهمیت نمی دهند هاست وارز می گویند.
به طور مثال اگر شما بخواهید سیستم وی بولتین را به صورت رایگان بر روی هاستی که سرور آن در کشورهای آمریکا ، کانادا و دیگر کشور های دارای حق کپی رایت است نصب کنید سایت شما به خاطر شکایت شرکت جلسافت بسته خواهد شد ! اما اگر هاست خود را از دیتاسنترهایی در کشور های چین ، ایران و روسیه تهیه کنید بدون نگرانی می توانید از برنامه های رایگان همچون وی بولتین استفاده نمایید.
سرورهای هلند هم این قابلیت رو دارند.
ببخشید سرم درد میکرد،
اینجا
ویرایش توسط GharbHost : August 1st, 2009 در ساعت 15:19
چند سوال درمورد هاست وارز داشتم.
آیا ip سرورهای وارز دارای مشکلاتی نیست؟
مثلاً اسپم شدن ایمیل های ارسالی توسط این سرورها.
بدست آوردن رنک پایین در موتورهای جستجو.
با سلام
در مورد ip باید بگم شناسایی و اسپم می شوند.
در مورد رنک هم منبع خاصی نیست ولی هاست وسروهایی معتبر به دلیل سرعت بالا و آپ تایم بالا رنک را بهبود می بخشند.هاست وارز زیاد داون می شه و همین خودش رنک را پایین می آره.البته به خدی خود هم من تجربه کردم که رنک را پایین می آره.
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
با سلام
در مورد ip باید بگم شناسایی و اسپم می شوند.
در مورد رنک هم منبع خاصی نیست ولی هاست وسروهایی معتبر به دلیل سرعت بالا و آپ تایم بالا رنک را بهبود می بخشند.هاست وارز زیاد داون می شه و همین خودش رنک را پایین می آره.البته به خدی خود هم من تجربه کردم که رنک را پایین می آره.
اسپم شدن آی پی چ معنی ای میده؟
بدونه هیچ گونه قانون کپی رایت .. .. . ... ...
حالا من می خوام انجمن بزنم یکی منو راهنمایی کنه؟ چیکار کنم؟
حالا فرض کنین با بازدید بالا ودرسطح عالی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)