سلام.
من میخواستم یه سرور اختصاصی بگیرم ... میخواستم از شما دوستان که تجربه دارید سوال کنم که آیا وب هاستینگ هنوزم سود داره؟ مثلا در ماه چقدر میشه درآورد؟
میصرفه یا نه؟
ممنون
سلام.
من میخواستم یه سرور اختصاصی بگیرم ... میخواستم از شما دوستان که تجربه دارید سوال کنم که آیا وب هاستینگ هنوزم سود داره؟ مثلا در ماه چقدر میشه درآورد؟
میصرفه یا نه؟
ممنون
یک نگاه به اینجا بندازید بد نیست...
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=2516
موفق باشید.
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
ایشون مشکل از خودشون بوده یهو اینطور سروری گرفتن... من از کسانی که الان دارن کار میکنن پرسیدم ینی واقعا هیچکدوم از شماها که دارید کار میکنید سود ندارید؟ همتون بخاطر علاقه و ... اومدین اینکاره شدین؟ کسانی بودن ازشون پرسیدم گفتن سودش خیلی خوبه حالا ....
باید از ریسللد شوروع کنید!
از 2گیگ....
مشتری ها که زیاد شد وی پی اس........
سرور..........
از ریسلر که زیاد در نمیاری
ولی بعد از 4 - 5 ماه که راه افتادی کم کم....
ویرایش توسط mehrserver : July 28th, 2009 در ساعت 20:41
عزیز چرا آخر همه حرفات ...... گذاشتی؟ خوب اون آخرش رو شاید یکی متوجه نشد که منظورت چیه!
مثل این که نوشتی: "مشتری ها که زیاد شد وی پی ای........" نه وی پی * ان هست و نه وی پی اس!!!!!!
دوستان ببخشند که یه پیام بازرگانی اومدم
همیشه یا کامل توضیح بدید یا اصلا ندید
اخه این یعنی چی .... خوب بقیه اش بگو یا نظر ندید
اگر از رسیلر شروع کنی میتونی پیشرفت کنی بعد هم کم کم که مشتریا زیاد شدن یک vps بردارید البته بگم هیچ موفقیتی بدون پشتکار و علاقه به کار صورت نمیگیره و نکته اخر طرز برخورد شما با مشتری و ساپورتتون .
اگه این هاستینگ های کلاه بردار که 2 روزه سایتشونو جمع میکنن شرشون کم شه
هنوز هم امیدی به هاستیگ هست
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
متشکر از همه شما عزیزان.
در ضمن درست نیست با این دوستمون اینطوری برخورد کنین من کاملا متوجه منظورشون شدم. ولی من میخوام از درآمدش بدونم مثلا هر کدوم از شما بیاد بگه من حدود اینقدر در ماه درآمد دارم حالا دقیق هم نمیخواد بگین...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)