-
July 27th, 2009, 18:30
تغییر تاریخ و زمان در vps
دوستان ایا کسی تجربهای در تغییر دستی در زمان و تاریخ در VPSهای مبتنی برویندوز داره؟
در VPSهای ویندوز برپایهی virtuozzo این امکان فراهم نیست.تغییر تاریخ که کلا منتفی هست و تغییر زمان هم فقط با استفاده از time zoneها میسره.
من نیاز به تنظیم دستی زمان دارم.در این مورد کسی تجربهای داره؟
-
-
July 27th, 2009 18:30
# ADS
-
July 27th, 2009, 20:08
عضو انجمن
پاسخ : تغییر تاریخ و زمان در vps
نوشته اصلی توسط
mozafary
دوستان ایا کسی تجربهای در تغییر دستی در زمان و تاریخ در vpsهای مبتنی برویندوز داره؟
در vpsهای ویندوز برپایهی virtuozzo این امکان فراهم نیست.تغییر تاریخ که کلا منتفی هست و تغییر زمان هم فقط با استفاده از time zoneها میسره.
من نیاز به تنظیم دستی زمان دارم.در این مورد کسی تجربهای داره؟
از چه سیستم مجازی سازی استفاده می کنید ؟
-
-
July 28th, 2009, 04:08
همونطور که گفتم virtuozzo اما در virtuozzo این امکان فراهم نیست.اگر کسی از سیستم دیگهای استفاده میکنه و ای امکان در اون فراهم هست ممنون میشم تجربش رو به ما هم منتقل کنه
-
-
July 28th, 2009, 06:10
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Mozafary
همونطور که گفتم virtuozzo اما در virtuozzo این امکان فراهم نیست.اگر کسی از سیستم دیگهای استفاده میکنه و ای امکان در اون فراهم هست ممنون میشم تجربش رو به ما هم منتقل کنه
ظاهرا در نسخه های Virtuozzo for Windows 3.5.1 و Virtuozzo for Windows 3.5.1 SP1 این امکان مقدور نبوده ! در نسخه 4 هم فکر نکنم !
کد:
http://kb.parallels.com/en/1362
موفق باشید
ویرایش توسط aoscentral : July 28th, 2009 در ساعت 06:19
-
-
July 28th, 2009, 06:23
عضو انجمن
راه فرعی وجود نداره ! در این موارد نمیشه کاری کرد و فقط بهتون توصیه می کنم برید به time & date سرور اصلی و اونو روی date که اگثر vps هاتون به آن نیاز دارن تنظیم کنید
موفق باشد
-
-
July 28th, 2009, 08:39
"در VPSهای ویندوز برپایهی virtuozzo این امکان فراهم نیست"
گویا بد منظورم رو بیان کردم!!من میدونم که در Vituozzo نمیشه!میخوام بدونم کسی با مجازی سازهای دیگه تجربه داره که اینکار بشه یا نه!
-
-
July 30th, 2009, 11:58
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Mozafary
"در VPSهای ویندوز برپایهی virtuozzo این امکان فراهم نیست"
گویا بد منظورم رو بیان کردم!!من میدونم که در Vituozzo نمیشه!میخوام بدونم کسی با مجازی سازهای دیگه تجربه داره که اینکار بشه یا نه!
در Citrix Xen Server و همینطور Hyper-V این مشکل وجود نداره !
-