سلام من نیاز دارم که یک ویندوز سرور 2008 نصب کنم که کارت صدا داشته باشه یه دونه نصب کردم کارت صدا نداره چه کار باید انجام بدم؟
ببینید میخوام موقع ریموت صدام هم منتقل بشه یکی از دوستان گفتن ویندوز کرک شده بزارم عمل میکنه نظر شما چیه؟
سلام من نیاز دارم که یک ویندوز سرور 2008 نصب کنم که کارت صدا داشته باشه یه دونه نصب کردم کارت صدا نداره چه کار باید انجام بدم؟
ببینید میخوام موقع ریموت صدام هم منتقل بشه یکی از دوستان گفتن ویندوز کرک شده بزارم عمل میکنه نظر شما چیه؟
بزودی ...
دوست گلم من ه مروی سرورهام ویندوز 2008 نصب میکنم نسخه R2 مال شمارو نمیدونم چه نسخه ای هست صدا ندارم میگم نصب نیسنت اگر دقت کنید توی Device Manger کارت صدا رو نشناخته هرکاری میکنم نمیتونم نصبش کنم چون مدلشو ندارم با اپدیت هم حل نشد.فکر کنم از نسخه ویندوز باشه
فکر نکنم با نصب ویندوز کرک شده مشکل صدا حل بشه براتون
من نیاز به یک ویندوز دارم که همزمان 2 نفر بتونن کانکت بشن و هم بشه صدا توش رد و بدل بشه
بزودی ...
بله میدونم توی ویندوز سرور 2008 میشه تعداد یوزر هارو نامحدود کرد ادد کرد که همزمان هم میتونن وصل بشن حالا من مشکلم اینه که میخوام کارت صدا وصل باشه بهش حالا یا ویندوز سرور 2008 باشه یا هر ویندوز دیگه فرقی نمیکنه مهمه اینه که صدا داشته باشه
بزودی ...
آخه یه مساله هست اونم اینه که سرور باید کارت صدا داشته باشه ( سخت افزاری) تا اینکه ویندوز بتونه بشناسه . اینطور نیست ؟
من که چک کردم vmware هست و کارت صدا نداره بزار ایمیل کنم به دی سی ! یکی از دوستان با همین ویندوز سرور 2008 هم که نصبه رو پی سیش کارت صدا هم داره مال و میشه صحبت کرد
بزودی ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)