با سلام!
نیتم از زدن این تاپیک اینه که هرکس که میشناسه بیاد یه دیتا سنتری را معرفی کنه که در حالی که بهترین سرویس را میده، ارزان ترین سرویس را هم بده.
هر کس میشناسه، معرفی کنه.
ممنون. :cheers2:
با سلام!
نیتم از زدن این تاپیک اینه که هرکس که میشناسه بیاد یه دیتا سنتری را معرفی کنه که در حالی که بهترین سرویس را میده، ارزان ترین سرویس را هم بده.
هر کس میشناسه، معرفی کنه.
ممنون. :cheers2:
ots:
www.esecuredata.com خیلی ارزونه ولی ساپورت اصلا نداره !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
مرسی !
اما این یه ایراده بزرگه.
وی بازم ممنون منتظر لینک های بعدی شما هستیم.
ots:
چه ایرادی؟اما این یه ایراده بزرگه.
نداشتن ساپورت؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
آره، ایراد نسیت!؟
برای اونایی که تازه کارن، خیلی مشکل ساز میشه!
نمیشه!؟
ots:
خیلی جالبه !!!
ارزون میخوای باشه
خوبم باشه
ساپورت خوبی هم داشته باشه
نکنه اپتایم 100 درصد هم میخوای
حالا وارز هم ساپورت کنه
......
قدیما می گفتند هرچی پول بدی بیشتر آش میخوری .....
به نظر من اول باید شما مشخص کنی که سرور رو واسه چی میخوای؟
اگه واسه هاستینگ میخوای مسلما آپتایم بودن شرط هست که چیز کمی نیست ! چه آپتایم شبکه و چه سرور
شما میتونی مثلا از Iweb یه سرور کوچیک بگیری که ماهانه حدودا 100 - 110 دلار بیشتر درنمیاد.
اما هر کاری میخوای بکنی کاری نکن که به خاطر چند ده دلار اضافه وسط کار پشیمون بشی !
از اروپا هم میتونی بگیری که سرویسهای خوبی میدن.
سرور خوب با قیمت مناسب !
شاید جایی که گرون میده به نظرت Fully Manage باشه که کارت رو راحت میکنه.
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
ببخشید سوال میکنم.
من هم دنبال همچین سروری هستم اما اینکه میگید ساپورت نداره برام توضیح بدید
وقتی ما سرور میگیریم در چه مواقعی نیاز به ساپورت دیتاسنتر خواهیم داشت؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)