باسلام
دوستان چه جوری میشه در میکروتیک مثلا به یوزر 1 یک آی پی اختصاصی داد؟!
برای ویندوز رو بلدم ولی میکروتیک اونچیزی رو که فکر میکردم درست هست انجام دادم ولی نشد.
دوست اگه بلدن مشتاقیم بشونیم
باسلام
دوستان چه جوری میشه در میکروتیک مثلا به یوزر 1 یک آی پی اختصاصی داد؟!
برای ویندوز رو بلدم ولی میکروتیک اونچیزی رو که فکر میکردم درست هست انجام دادم ولی نشد.
دوست اگه بلدن مشتاقیم بشونیم
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
یک Nat بسازید و به یوزر ip remote address که در Nat تعریف کردید را بدید . مثلا" 192.168.0.4 را اختصاص بدید به اون یوزر
امیدوارم متوجه شده باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
سلام،
تاپیک یک خورده قدیمی هست ولی حل مشکل در اینجا توضیح داده نشده ممنون میشم توضیح بدین من هم همین مشکل رو دارم بعضی اوقات که درست میشه و ای پی میگیره نت نداره ...
Email: Borhani.92 at gmail dot com
شما باید برای یوزر مورد نظر یک آی پی محلی در نظر بگیرید. مثلا در رادیووس یا اکانتینگ میکروتیک ست کنید که کاربر x وقتی کانکت شد آی پی مثلا 5.10.1.15 را بگیرد. این آی پی خارج از رنج ip pool عمومی شما باشد
حالا توی فایروال یک nat بصورت زیر تعیین کنید (فرض میکنیم آی پی ولید که میخواهید یوزر بگیره 15.15.15.15 باشه :
chain=srcnat action=netmap to-addresses=15.15.15.15
src-address=5.10.1.15
همین
موفق باشید
بله شما میتوانید این 100 آی پی را در یک یا چند ip pool تعریف کنید. اگر لازم چند تا ip pool تعریف کنید، برای هر pool، باید رنج یا ip pool بعدی رو مشخص کنید
در اینصورت کاربران بصورت رندم، از آی پی های اختصاصی خواهند گرفت اما اگر کل آی پی ها رو بخواهید با هم nat کنین اونوقت همه در عمل یک آی پی خواهند داشت، باید هر آی پی را جداگانه نت کنید دوباره که کار طولانی میشه، یادم نیست که راه ساده تری داره یا نه. نگاه می کنم اگر یادم اومد مینویسم
موفق باشــید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)