سلام دوستان
من الان دنبال نمایندگی دامنه ام،ببینید دامنه های بین المللی قیمتا فرق میکنه..از ریسلرکلاب میخوام.
دوستان توصیه کردند از آفاق هاستینگ بگیرم...ظاهرا خیلیها میگیرند ازش....اما خداییش همه توانایی این پرداختارو دارند؟ سه طرح دادن بالای 250 هزار تومان....خب خیلیه
من مشتری ندارم،چون باید دامنه رو 10 11 تومان بگیرم بعد گرون بدم تا سود کنم...هیچ کسی نمیگیره...چون نه اونقدر معروفیم و سایت دولتی دادیم که بخواند گرون بخرن نه سایتای ثبت دامنه کمه...بقیه جاها 9500 و یا حتی کمترم ثبت میکنند دارند....کسی سراغ ما نمیاد که.خلاصه اصلا یه دامنه هم ثبت نکردم....اعصابم خرده.سه ماهه دارم کار میکنم اما قیمتا بالاست.مهم تضمینه ، قیمت بسیار کم،پیش پرداخت نداشته باشه یا حداکثر یکی
حتما میدونید سود دامنه کمه،اما مگه میشه هیچی سود نکرد و یا برای اینکه مشتری زیاد شه اصلا زیر قیمتی که میخرری داد؟دوستان نماینده هایی معتبر ، معتبر ؛ معتبر, ارزون،پرداخت کم،یکمی هم پشتیبانی معرفی کنید...خسته شدیم بابا....دامنه مثلا کام رو همه دیگه حدود 10 یا 11 میفروشند که قطعا سودم میکنند چون که قیمتی مثل بالای 250 شارژ کردند.همه توانایی این کارو ندارند،در ضمن خداوکیلی اعتبارشون بالاست اما قیمت خیلی بالاترست.
نکنه همه نماینده ها بالای چنین قیمتی رو شارژ کنند؟ همه جا همینجوره؟ یعنی هیچکی قیمت کمتر یا حتی خیلی کمتر نیست که معتبرم باشه ...
تشکر میکنم