من یه سرور با مشخصات زیر دارم می خواستم ببینم خوبه یا نه
QuadCore Intel Xeon CPUs, 4 GB ECC RAM (memory), fast SCSI drives and are connected on 100 mb/s lines.
البته فضا و ترافیکش نا محدوده
من یه سرور با مشخصات زیر دارم می خواستم ببینم خوبه یا نه
QuadCore Intel Xeon CPUs, 4 GB ECC RAM (memory), fast SCSI drives and are connected on 100 mb/s lines.
البته فضا و ترافیکش نا محدوده
ترافیکه نا محدود داریم
ولی فکر نمیکنم هارده نا محدودی وجود داشته باشه
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 18 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
مطلب پایین رو بخونی منظور از نامحدود
هر هارد 1 ترابایتی سرور 40 دلار قیمتشه . من اگر رو یه هارد 1 ترابایتی دو تا سرویس نصب کنم که اگه هر کدوم 500 گیگ از این هارد فضا بگیریند و هر کدوم ماهانه فقط 20 هزار تومن به من بدند که جمع هر دو میشه 40 هزار تومن یعنی پول یه هارد جدید و بقیه پولی رو که ماه های دیگه پرداخت می کنند تو حساب من میمونه و برای ارتقا سرور می تونم ازش استفاده کنم و برای خودم کلی بمونه
هارد اولیه فکر کنم 12 ترابایت باشه
ویرایش توسط Bia2k2 : July 21st, 2009 در ساعت 03:20 دلیل: توضیح برای هارد نا محدود
کدوم دیتاسنتر ؟
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
hosting24.com
ببین با رم 4 گیگ و باسرعت 100mpbs و 12 ترابایت فضا و سی پی یو QuadCore Intel Xeon چند تا اکانت با ترافیک بالا می تونم راه بندازم
اصلا رم و سی پی یو چه تاثیری داره
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
چنین سایت هایی روی یه سرور بطور تنهایی هم کم میارن . فکر کنم روی یه وی پی اس یا سرور هستند .
البته فکرمیکنم پی سی دانلو روی یه سرور هستش
ولی دانلود بازار روی هاست اشتراکی ست .
http://www.dedicatedornot.com/sites/p30download.com
http://www.dedicatedornot.com/sites/asandownload.com
.
PartoData.com [-]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)