-
March 25th, 2025, 02:02
عضو انجمن
طراحی ui + کدنویسی html/css اختصاصی با قیمت 3 میلیون تومان
سلام و احترام خدمت همه دوستان
من باب به روز رسانی نمونه کارها و تکمیل نمونه های کدنویسی تصمیم به این آفر گرفتم
همون طور که دوستان قدیمی بنده رو میشناسن بنده بالغ بر 14 سال سابقه کار در این زمینه دارم و خدا رو صد هزار مرتبه شکر از روی نیاز مالی و گرفتاری این تاپیک رو ایجاد نکردم ، اگر خدا بخواد قصد گسترش کار رو دارم و قصد دارم نمونه های به روز جمع اوری کنم و مخصوصا دوستانی که شرکت یا مجموعه ای دارن به لیست مشتریان بنده اضافه بشن
تعدادی از نمونه کار ها رو در همین تاپیک قرار میدم خدمت دوستان در صورتی که نمونه بیشتر بخواین پیام بدین در خدمتم
این آفر شامل صفحه اصلی + 2 صفحه دیگر خواهد بود و شامل طراحی ui/ux و کدنویسی html/css و css به صورت خام ( در صورتی که اصرار بر tailwind یا bootstrap هم باشه مشکلی نیست )
قیمت برای تمام موارد 3 میلیون تومان ( اگر طرح و کد خیلی خاصی که زمانبر باشه در قسمتی ، درخواست بشه ، قابل مذاکره هست )
موضوعات هم شامل هاستینگ و سایت های شرکتی و پنل مشتری و... هر موردی میتونه باشه . ( 3 صفحه که عرض شد شامل صفحه اصلی + 2 صفحه دیگر ، اون دو صفحه دیگر مربوط به همان صفحه اصلی باید باشه)
آی دی تلگرام: https://t.me/spacedesign_ir
واتس اپ:
فقط دوستان عزیزم جسارت بنده رو ببخشید این نکته هم ذکر کنم واقعا در این زمانه این مبالغ ناچیز هست و پروژه چند ده میلیونی نیست که تقاضا بر پرداخت تیکه تیکه باشه روال کاری بنده رو خیلی از دوستان میدونن و این که چون کارها رو در جهت تکمیل نمونه کار قرار هست انجام بدم بابت کیفیت کار و زمانی که روشون میذارم خاطر جمع باشن.
poolimo copy.jpgonpay copy.jpgnovinvps copy.jpgzarin copy.jpgvirtvps copy.jpg
-
-
March 25th, 2025 02:02
# ADS