من قبلا که تو یه هاست دیگه بودم حالا میخوام اطلاعات رو از از اون هاست به وی پی اس جدیدم انتقال بدم
چطوری باید این کارو بکنم
هاست قبلی میگه که به صورت sop باز کرده این یعنی چی؟
من قبلا که تو یه هاست دیگه بودم حالا میخوام اطلاعات رو از از اون هاست به وی پی اس جدیدم انتقال بدم
چطوری باید این کارو بکنم
هاست قبلی میگه که به صورت sop باز کرده این یعنی چی؟
کنترل پنل شما چیه؟
ایا روی vps هم کنترل پنل دارید؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
whm
cpanel
اگه هردو سی پنل هست توی کنترل پنل قبلی فول بک آپ بگیرید و به جدید منقل کنید.
اگه متفاوت هستن فایل هاتون رو دستی به سرور جدید ببرید و از دیتا بیس هم بک آپ بگیرید و داخل دیتا بیس جدید ایمپورت کنید.
ای بابا شما چرا اینطوری جواب میدید
منم همینو پرسیدم میخوام بدونم با کدوم گزینه از whm باید ریستور کنم هم فایل هم دیتابیس
یه بنده خدا نیست جواب ما رو بده ؟
سلام ,
دو حالت داری
- بک آپ کامل که از کاربر داری داخل / یا /home سرورت بریز و از whm به قسمت Restore a Full Backup/cpmove file برو و داخل فیلد اسم یوزر بنویس و روی restore کلیک کن !
- به قسمت Copy multiple accounts/packages from another server در WHM برو و مشخصات سرور قبلی وارد کن با یوزرسورد root یا reseller که اونور داشتی و در قسمت بعدی لیست هاست های اونور میاد که هر کدوم خواستی تیک بزن و به راحتی تمامی یوزر هاتو انتقال میده اینور !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)