-
October 4th, 2008, 16:33
نظرسنجی در مورد canaca
با سلام
میخواستم نظر دوستان رو در مورد شرکت Canaca در کانادا بدونم در مورد نوع و کیفیت خدمات.
به طور مثال یکی از چیزهایی که مهم هست اینه آیا واقعا این شرکت بستههای میزبانیای رو که معرفی کرده حقیق هست ؟ یعنی مثلا اگه گفته 500 گیگ فضا و 3000 گیگ BW آیا واقعا همش قابل استفادست
اگر هم از دوستان کسی استفاده کرده ممنون میشم که نظرشو بگه
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از Golden به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2008 16:33
# ADS
-
October 4th, 2008, 17:57
کاملا تقلبی هست من با این شرکت کار کردم و تمام کار کنان آن ایرانی هستند و روش کلاه برداری ایرانی هارو در کانادا راه اندازی کردن !
زمانی که متوجه شوند شما ایرانی هستید دیگر پشتیبانی ندارید و بعد از 2 - 3 هفته به طور اتفاقی هارد دیسک هاشون Crash می شه !
برای من 3 بار سر وی پی اس هاشون این اتفاق افتاد و وقتی می گین بک آپ می گه برو قوانین بخون که نوشتیم هیچ مسئولیتی در قبال دیتا ها نداریم
-
تعداد تشکر ها ازKamranOnline به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2008, 17:57
کاملا تقلبی هست من با این شرکت کار کردم و تمام کار کنان آن ایرانی هستند و روش کلاه برداری ایرانی هارو در کانادا راه اندازی کردن !
زمانی که متوجه شوند شما ایرانی هستید دیگر پشتیبانی ندارید و بعد از 2 - 3 هفته به طور اتفاقی هارد دیسک هاشون Crash می شه !
برای من 3 بار سر وی پی اس هاشون این اتفاق افتاد و وقتی می گین بک آپ می گه برو قوانین بخون که نوشتیم هیچ مسئولیتی در قبال دیتا ها نداریم
-
تعداد تشکر ها از KamranOnline به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2008, 18:08
مدیر کل
نظر من اینه که میتونی بهتر از این پیدا کنی
در کل کلاه بردار شده
کامران تجربه خیلی درازی با این دیسی داشته
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2008, 18:20
من بیشتر برای نگهداری فایل میخوام که نسبت به چیزهایی که نوشته خوبه ! ( نوشتههاش خوبه :-D )
خوب شما اگه سرویس بهتری سراغ دارین ممنون میشم بگین با احتساب اینکه یه وقت دیدن وسط این فایلها خیلیهاش کپیرایت رعایت نشده باشه. یعنی در اصل به نوعی Warez باشه.
من خوب فضای بالا - پهنای باند بالا و قیمت نسبتا پایین و مناسب مد نظرمه.
با تشکر
-
-
October 4th, 2008, 18:27
مدیر کل
توانایی خرید سرور رو دارید؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
October 4th, 2008, 18:43
اگر خوب قیمتش زیاد نباشه آره :دی
به طور مثال نظرتون با Giga-International چیه؟
من ازش در مورد قوانین کپی رایت و ...... سوال کردم گفت که ما بر اساس قوانین آلمان عمل میکنیم و ..... و در صورتی که ازتون شکایتی بشه بهتون خبر میدیم تا شما اون فایل رو از روی سرور پاک کنید و اگر پاک نکردید خودمون وارد عمل میشیم. (اینطور که من برداشت کردم)
حالا پیشنهاد شما چیه ؟
-
-
October 4th, 2008, 18:59
مدیر کل
ectael.net
دیتا سنتر هلندی که وارز هم ساپورت میکنه
و موضوع خیلی مهم اینه که پرداخت e-gold هم قبول میکنه
و شما میتونی دلار ایگلد رو از تو بازار نصف قیمت یعنی دلار 400 تومن بگیری و بدی
کلا مفت پات در میاد
ارتباط مستقیم با من :
-
-
October 4th, 2008, 20:23
یه چیزایی در موردش خونده بودم اما یادم نبود که اینم هست !
با این حساب به نظر میاد یک دیتاسنتر شخصی باشه اگه اشتباه نکنم چون من جایی به صورت رسمی دربارش ندیدم.
شما اطلاعاتی در مورد کیفیت شبکه این سرویسها دارین از میزان متوسط UpTime بودن شبکه و سرور و...
و در مورد E-Gold هم من مشکلی برای پرداخت ندارم.
در مورد کیفیت هم حالا شاید نشه مقایسه کرد اما مثلا در مقایسه با IWeb
ممنون از شما
-
-
October 4th, 2008, 20:33
مدیر کل
اصلا دیتا سنتر شخصی وجود نداره نمیدونم چی میگید
یه شرکته حتی من از یه هلندی در موردش پرسیدم که خودش هم هلندی بود گفت برای ما خوب بوده
در مورد آپتایم که دیتا سنتر تایید شده هست و دیتا سنتر های تایید شده آپتایم 100 درصد دارند مگر دیگه یه مشکلی مثل اتش سوزی اینا ...
هیچ دیتا سنتری ای وب نمیشه این که یه چیز معلومی هست
شبکه و دیتا نسبتا خوبی داره
موفق باشید
ارتباط مستقیم با من :
-