نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: تجربه تلخ خرید از دوپراکس | Doprax

عضو انجمن SamaN DL آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,555
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    714 پست

پیش فرض تجربه تلخ خرید از دوپراکس | Doprax

اول از همه Doprax چیه؟ دوپراکس یک ارائه دهنده خدمات vps هست و شما می‌تونید با پرداخت کریپتویی و اخیرا هم از طریق زرین‌پال امکان خرید سفارش سرور دارید.
    از دیتاسنترهایی مثل هتزنر، ovh و ... سرورهای مختلفی ارائه میده که برای ما در ایران گزینه مناسبی به جهت حفظ حریم شخصی به شمار میره.
    اما حالا داستان از این قرار هست که من سفارش vps دادم و ظرف چند ثانیه بعد از خرید سرور اتوماتیک در پنلم در دسترس قرار گرفت.

با خیال راحت رفتم پروژه کاری خودم رو اجرا و نصب کردم. یک روز هم از سرویس استفاده کردم اما بعد بدون اینکه کاری از سمت من صورت بگیره، سرور پینگ نمی‌داد.
    به نظر خاموش شده بود یه به هر علتی از دسترس خارج شده بود که امکان ssh زدن هم نداشتم.
    سریعاً بعد از متوجه شدن این موضوع به پشتیبانی Doprax پیام دادم، اما بعد از گذشت ده ساعت هنوز کسی جوابم رو نداده بود.
    من دوپراکس رو از کانال یوتیوب ایمان آقا‌پور که فعال در حوزه برنامه نویسی و ماشبن مجازی هست، پیدا کرده بودم.
    ابتدا در زیر پستی که تبلیغ دوپراکس رو کرده بودند کامنت زدم که پشتیبانش پاسخ‌گو نیست و اگر می‌تونند و به اعضای پشتیبان نزدیک هستند، یک اطلاعی بدند.

خلاصه که بعد گذشت یک روز کامل پشتیبان پاسخ داد که شما بودید تو یوتیوب شکایتمو کردید؟ یعنی اصلا براشون مهم نبود من مشکلم چیه و دارم یک روز تمام زجه میزنم که چرا سرورم خاموش هست. فقط براشون این مهم بود که چرا حرفی زدم.
    خلاصه که بعدا من هم طلبکارانه که خب بیاییم منطقی باشیم من یک خدماتی میخواستم و نگرفتم، پول هم دادم، باید طلبکار باشم یا نه؟!
    آره داشتم می‌گفتم که پاسخی درخور نوشتم که میام این متنی که الان می‌نویسم رو نشر می‌دم حداقل باقی عزیزان هم درگیر مشکل من نشن. یه بخشی تو سایت دارن به اسم community اونجا هم برخی از پشتیبانی ضعیفش ناراضی بودند!

بعد از یکی دو بار پیامی که بین من و پشتیبان رد و بدل شد و آخر علت خاموش شدن سرور و از دسترس خارج شدن رو به بنده توضیح نداده بودند که امروز صبح رفتم سر بزنم ببینم آخرین پاسخ دوپراکس چی بوده که بله! صفحه تیکتم حذف شد و من از پنلم kick کرده بودند!

Screenshot 2024-10-24 080852.png Screenshot 2024-10-23 213646.png Screenshot 2024-10-24 150820.png

این بود تجربه تلخ من از Doprax که باهاتون به اشتراک گذاشتم.
    پیشنهادم اینه قبل خرید اول سلامت علقی و دانش علمی پشتیبان رو در چند پیام بسنجید و بعد شروع به ثبت سفارش کنید.
    از نظر من که بیش از دو دهه در این حوزه فعال هستم، دوپراکس کلاهبرداری بیش نیست!
    http://king-charge.com

کینگ شارژ | شارژ مشتقیم | پرداخت قبض | خرید کارت شارژ انلاین

2. تعداد تشکر ها ازSamaN DL به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    1,555
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    714 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه تلخ خرید از دوپراکس | Doprax

image_2024-10-24_18-17-45.png
    برگشته به من گفته فحش دادم بهش. هویج یه تلنگریه برای اینکه شما از خواب بیدار شی نه فحش که.
    میگه دانمارک تعطیله شنبه و یکشنبه. والا یکشنبه درسته تعطیله نمیدونم شنبه رو از کجای خودش در آورده تعطیل کرده!

نکته جالب اینجاست من 6 روز پیش یعنی 18 اکتبر که میشه جمعه پیام دادم پس دلیلی نداشت یک روز بعد جواب بده. در روز کاری شما باید نهایتا یک ساعته پاسخگو باشی نه یکروز. تازه پاسخ که ندادی فقط طلب داشتی!

ایمان آقا پور هم دستش تو یه کاسه هست با ایشون چون دو کامنت آخرم رو پاک کرد. خودتون بخونید! حواستون باشه.
    در به در هم دنبال این پستم هستن که بیان این زیر بگن نه دروغه و فلان

5. تعداد تشکر ها ازSamaN DL به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

سلام. من پشتیبانی دوپراکس هستم. در خدمت شما. کاربر فوق به علت فحاشی ازپلتفرم ما اخراج شدن. اصل اولیه پلتفرم دوپراکس بر مبنای نزاکت و ادب هستش. ما مخلص کاربران خوبمون هستیم. همیشه پاینده باشید.
    https://www.doprax.com/
    ایشون در تیکت به ما میگن هویج فکر میکنن ما ناراحت میشیم. ما ناراحت نمیشیم ولی چیزی از عدم نزاکت شما کم نمیکنه.
    خلاصه اینکه دوپراکس با پشتیبانی هویجی در خدمت تمامی دوستان هستش.

- - - Updated - - -

شما نمیدونی شنبه تعطیله تو بقیه دنیا. برو دوتا چیز یاد بگیر.

منم اسکل شدم اومدم جواب شمارو میدم درگیر شدیم دیگه. در کل ما خوشحال میشیم تبلیعات کنی برای ما. ما تا الان در این سایت وب هاستینگ تالک هیچ پستی نداشتیم. الان به لطف شما پست برامون گذاشته شده. الان خودمونم ثبت نام کردیم و پست میزاریم از این به بعد

تشکر تشکر کرده 
    1,555
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    714 پست

با بچه سال دارم حرف میزنم انگار معلوم نیست چی بارته. من که گفتم در به در دنبال ساختن اکانت بودی بیای جواب منو بدی

18 ام اکتبر میشه چند شنبه؟ جمعه! آفرین هزار آفرین!
    گلم بیشتر تلاش کن!
    جمعه روز غیر تعطیل من بهت پیام دادم کجا بودی گلم؟!
    دستشویی؟
    کامنتام چرا پاک شد؟ ترسیدین؟ من روز غیر تعطیل پیام دادم شما میگی دانمارک شنبه و یکشنبه تعطیل هست؟
    جمعه چه ربطی به شنبه داشت

در ادامه پیام داداشم ChatGPT در خصوص روزهای تعطیل و غیر تعطیل در دنمارک:
    image_2024-10-24_19-24-06.png
    در نتیجه ما هم میدونیم شنبه در دانمارک حکم پنجشنبه ما در ایران رو داره منتها شما در سایت ساعت کاری ذکر نکردی که امیدوارم بعدا بکنی. ضمن اینکه تیکت جمعه باز شده چشمات رو باز کن دوباره میگم جمعه باز شده!
    بیشتر تلاش کن قند عسلم.

8. تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    595
    تشکر تشکر شده 
    125
    تشکر شده در
    97 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hemenxyz نمایش پست ها
    سلام. من پشتیبانی دوپراکس هستم. در خدمت شما. کاربر فوق به علت فحاشی ازپلتفرم ما اخراج شدن. اصل اولیه پلتفرم دوپراکس بر مبنای نزاکت و ادب هستش. ما مخلص کاربران خوبمون هستیم. همیشه پاینده باشید.
    https://www.doprax.com/
    ایشون در تیکت به ما میگن هویج فکر میکنن ما ناراحت میشیم. ما ناراحت نمیشیم ولی چیزی از عدم نزاکت شما کم نمیکنه.
    خلاصه اینکه دوپراکس با پشتیبانی هویجی در خدمت تمامی دوستان هستش.

- - - Updated - - -

شما نمیدونی شنبه تعطیله تو بقیه دنیا. برو دوتا چیز یاد بگیر.

منم اسکل شدم اومدم جواب شمارو میدم درگیر شدیم دیگه. در کل ما خوشحال میشیم تبلیعات کنی برای ما. ما تا الان در این سایت وب هاستینگ تالک هیچ پستی نداشتیم. الان به لطف شما پست برامون گذاشته شده. الان خودمونم ثبت نام کردیم و پست میزاریم از این به بعد
    دوست عزیز

من و شما و هر عزیزی که تو بحث فروش و خدمات فعال هستیم دنبال کسی درامد همراه با رضایت مشتری هستیم .

به فرض توهین مشتری ، شما باید مشکل مشتری رو حل کنید و دغدغه مشتری رو در اولویت قرار بدید . نه اینکه دسترسی اش رو ببندید .

در ضمن من با تمامی سایت های خدماتی و مالی بین المللی وقتی تماس گرفتم در تعطیلات کریسمس خودشون هم در کمترین زمان ممکن پاسخ تیکت و حل مشکل رو انجام دادند .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط SamaN DL نمایش پست ها
    با بچه سال دارم حرف میزنم انگار معلوم نیست چی بارته. من که گفتم در به در دنبال ساختن اکانت بودی بیای جواب منو بدی

18 ام اکتبر میشه چند شنبه؟ جمعه! آفرین هزار آفرین!
    گلم بیشتر تلاش کن!
    جمعه روز غیر تعطیل من بهت پیام دادم کجا بودی گلم؟!
    دستشویی؟
    کامنتام چرا پاک شد؟ ترسیدین؟ من روز غیر تعطیل پیام دادم شما میگی دانمارک شنبه و یکشنبه تعطیل هست؟
    جمعه چه ربطی به شنبه داشت

در ادامه پیام داداشم ChatGPT در خصوص روزهای تعطیل و غیر تعطیل در دنمارک:
    image_2024-10-24_19-24-06.png
    در نتیجه ما هم میدونیم شنبه در دانمارک حکم پنجشنبه ما در ایران رو داره منتها شما در سایت ساعت کاری ذکر نکردی که امیدوارم بعدا بکنی. ضمن اینکه تیکت جمعه باز شده چشمات رو باز کن دوباره میگم جمعه باز شده!
    بیشتر تلاش کن قند عسلم.

سامان جان

من به تحقیقات خودم بیشتر از این انگشت شمار این یوتیوبرهای پول پرست اعتماد دارم .
    ببخشید ، به این یوتیوبرها پول بدی خانواده خودشون رو هم تبلیغ می کنند .

10. تعداد تشکر ها از shervin110 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)