سلام
ایا دوستان کسی موفق شده این نسخه از وی ام ور رو نصب کنند روی سرور
و بهتر هستش؟
سلام
ایا دوستان کسی موفق شده این نسخه از وی ام ور رو نصب کنند روی سرور
و بهتر هستش؟
این نسخه مال دسکتاپ هست نه سرور
به جاش میتونید از وی ام رو 1.0.9 سرور استفاده کنید که یه چیزی تو همون مایه هاست
ولی ورک استیشن مال دسکتاپه نه سرور
ازش برای سرور استفاده نکنید که اشتباه میکنید
وی ام ور بیخودی ورژن سرور نداده
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
خوب این ورژنی که گفتید فرق می کنه امکاناتش با vmware 2 ?به جاش میتونید از وی ام رو 1.0.9 سرور استفاده کنید که یه چیزی تو همون مایه هاست
شما اینترفیس وب نداریخوب این ورژنی که گفتید فرق می کنه امکاناتش با vmware 2 ?
کنترل پنل نمیتونی بدی به مدیر های وی پی اس هات
باید روی ویندوز نصبش کنی
یه پروسس شناخته میشه
و در اخر ورک استیشنه نه برا سرور
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
سلام به همه
آقا بهترین ورژن کدومه و چه نسخه ای؟
در ضمن من یه جایی دیدم کیجن هم داشت همون ورژن فروشی
به نظرتون به درد میخوره؟کیجن منظورمه
همشون مثل هم میموند بستگی به کار شما دارهآقا بهترین ورژن کدومه و چه نسخه ای؟
ورژن فقط server اون مجانی هست بقیه نخسهاش همش پولیهدر ضمن من یه جایی دیدم کیجن هم داشت همون ورژن فروشی
وقتی مجانیشو میتونی دانلود کنی و استفاده کنی چرا بخوای ریسک کنی و کرکی نصب کنی؟به نظرتون به درد میخوره؟کیجن منظورمه
بله درسته ولی خواستم بینم امکاناته اضافی داره در ضمن کیجن رو که نمیام رو یه سرور عملیاتی اجرا کنم
روی یه سیستم دیگه اجرا میکنم. در ضمن یه سوال میشه رو ویندوز سرور نصب کرد؟ یا فقط روی لینوکس میشه نصبید؟
نخسه سرور ویژگی های بیشتری داره نسبت به ورک استیشنبله درسته ولی خواستم بینم امکاناته اضافی داره در ضمن کیجن رو که نمیام رو یه سرور عملیاتی اجرا کنم
کدام نخسه؟روی یه سیستم دیگه اجرا میکنم. در ضمن یه سوال میشه رو ویندوز سرور نصب کرد؟ یا فقط روی لینوکس میشه نصبید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)