با سلام و درود ، دوستان عزیز من یک سرور لینوکس دارم که Centos روی آن نصب کردم . به دلایل خاصی می خواهم روی آن Flash Media Server بریزم .
سوال من این است که آیا Flash Media Server روی لینوکس ورژن Centos نصب می شود ؟ چگونه ؟
با تشکر
با سلام و درود ، دوستان عزیز من یک سرور لینوکس دارم که Centos روی آن نصب کردم . به دلایل خاصی می خواهم روی آن Flash Media Server بریزم .
سوال من این است که آیا Flash Media Server روی لینوکس ورژن Centos نصب می شود ؟ چگونه ؟
با تشکر
هیچ کس از این موضوع سر در نمی اورد !
کجا بروم بلد باشند یکی معرفی ، حرفی چیزی بزند !
http://www.coderchris.com/linux/inst...-44/2007/07/21
اینو ببین به کارت میاد
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
این را سه ، چهار جا خواندم اما فکر کنم در مورد Red Hat است !
فرق نمیکنه اگه برای redhat باشه تو روی fedora میتونی نصب کنیاین را سه ، چهار جا خواندم اما فکر کنم در مورد Red Hat است !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)