سلام دوستان
توی اکثر هاستینگ های خارجی برای پلن هایی که به عنوان هاست اشتراکی می فروشن کنارش زده unlimited domains
آیا این دامین ها به صورت addon دامین هستن؟ یا می شه چندیدن دامین را به صورت مستقل اضافه کرد؟ (شبیه اون چیزی که در vps انجام می دیم)
سلام دوستان
توی اکثر هاستینگ های خارجی برای پلن هایی که به عنوان هاست اشتراکی می فروشن کنارش زده unlimited domains
آیا این دامین ها به صورت addon دامین هستن؟ یا می شه چندیدن دامین را به صورت مستقل اضافه کرد؟ (شبیه اون چیزی که در vps انجام می دیم)
سلام .
addon domain
بیا تو هاست | سرور اختصاصی-مجازی-هاست-پنل پیامک
تلگرام نظامی فر: @ALiNezamifarDotCom
واتس آپ / تماس / پیامک :09365677482
من شنیدم addon دامین ها تو قسمت public-html دامین اصلی اضافه می شن و خودشون مسیر مستقل ندارن ولی اگر اینطوری که شما فرمودید باشه که خیلی خوبه یعنی یک آکانت shared hosting بگیریم می شه چند دامین مستقل را روی همون آکانت بالا برد
این که می گن اگر دامینی به صورت addon اضافه بشه روی سئوی اون سایت تاثیر منفی داره درسته؟
من یک هاست اشتراکی با IP اختصاصی از خارج کشور دارم که قابلیت 100 عدد Addon Domain داره و الان 3 سایت مختلف رو روش نصب کردم و هرکدام از سایت ها هم کاملا مستقل هستن و پوشه اختصاصی خودشون رو در روت هاست دارن و داخل public-html نیست
- - - Updated - - -
البته همانطور که دوستان گفتن منابع باید کافی باشن و هاستی که من استفاده میکنم خیلی قوی هست
Annotation 2020-08-29 203215.pngAnnotation 2020-08-29 203319.png
ویرایش توسط OMIDTU5 : August 29th, 2020 در ساعت 22:32
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی خوبتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)