درود دوستان
من برای اجرا کردن چند تا ربات (نمایش تصادفی عکس , نمایش تصادفی اهنگ , نمایش تصادفی لینک و ...)رایگان تلگرام روی دامینhttp://nudeline.irمیخوام یک سرور مجازی (با سیستم عامل ویندوز) خریداری کنم.
مایل به پرداخت شش ماهه برای این سرور مجازی هستم.
رم و هارد و دیتاسنتر مهم نیست فقط پورت مهمه.
دوستان لطفا آفر بدید.
(از دوستی عزیزی که ارزان ترین آفر رو بده خرید میکنم.)
ویرایش : هرکس اسپم پفرسته (فقط یک ماهه دارم , چیزی که میخوای ندارم ولی اینو دارم و تکنیک های کوچه بازاری دیگر ...) نه تنها هیچوقت ازش خرید نمیکنم بلکه پستش رو به عنوان اسپم گزارش میکنم
ویرایش 2 : 18 دلار بهم قیمت دادن دوستان قیمت های ایرانی میخوام
کد HTML:
inetnum194.135.80.0 - 194.135.95.255netnameLT-LITHUANIA-19950206countryLTorgORG-Uv2-RIPEadmin-cIVH-RIPEtech-cIVH-RIPEstatusALLOCATED PAremarkswww.serveriai.ltmnt-byRIPE-NCC-HM-MNTmnt-bySERVERIAI-LTmnt-lowerSERVERIAI-LTmnt-routesMNT-LT-RACKRAYcreated2014-04-22T11:13:41Zlast-modified2016-08-09T14:37:11ZsourceRIPE # Filtered
اینجا چند ساله سرور اختصاصی دارم اینم ای پی خودمه.

نوشته اصلی توسط
Amirhossein.M
سلام ،
پهنای باند هر ماشین مجازی ایران 100 مگابیت و ماشین مجازی فرانسه 200 مگابیت ارائه میشه.
به دنبال سرویس با قیمت مناسب باشید نه به دنبال ارزون ، ارزونی بی حکمت نیست.
اگر قیمت مهمه ، از بربید سرویس بگیرید ، با 80 هزارتومن بهتون رم 6 میده
از بربید قبلا گرفتم کلاه برداره یارو مدارکش هست
آفر بک: منم اگه کیفیت برات مهمه خودم حاضرم یه وی پی اس با پورت 200 و چند ترا پنهای باند و 6 گیگ رم با سیستم عامل لینوکس انتخابیت بدم.
فقط با 79 هزار تومان در ماه برای 6 ماه
درواقع کار سختی نمیکنم فقط از اینکه 18 دلار میده میخرم میدم به تو ماهیانه سودمو میگیرم ازت
پس کسی فکر دلالی نباشه یا مولتی اکانتا پیام نذارن. من خودم یه زمانی مولتی هانتر بودم موش موشیا