با سلام
مدت 6 روز است سروری رو از هتزنر گرفتم ax41-nvme
متاسفانه هر یکروز و نیم یا یک روز یکبار سرور خاموش میشه به هتزنر نامه زدیم میگه یه کلیدی باعث این اتفاق و واکنش میشه. خلاصه بهمون ورودی kvm دادن شبکه لن ارتباط برقرار نمیکرد. گفتیم قطعات رو عوض کنید عوض کردن فقط هارد موند باز مشکل همچنان بود و بعد از این مشکل مجبور شدم هر بار ریبوت کنم تا سرور و سایتا بالا بیاد خلاصه سری بعدم دادیم هارد رو عوض کردن و دوباره از نو سیتم عامل سنتوس 7 و لینوکس و دایرکت ادمین مجددا نصب شدند و باز بعد از 16 ساعت مجددا سیستم و سایتا قطع شدن و دوباره مجبور شدم ریبوت کنم تا سایتا بالا بیادوهر روز خلاصه داره این اتفاق میفته
مدیر قبلی که از دوستان خوب و دلسوز هستن و بابت این مشکل حق الانصاف خیلی وقت گذاشتن میکه احتمالش هست از دایرکت ادمین باشه سی پنل نصب کنیم. میگن سرور روشنه وقتی اینطور میشه لن ارتباط نمیده به بیرون
گفتن شایدم از بایوس باشه بهشون تیکت کردم چک کنن
دیشب هم ئدادیم یکی برامون کانفیگ کردن کل سیستمو از نو از صقفر دوباره کار شد. میگن احتمالا بار زیاد رو سرور میاد
توضیحات تکمیلی: منابعی که سایتها دارن مصرف میکنن کلا 5تا سایت در حد بازدید کم هستن کل سایتها در رروز شاید 20هزار تا بازدید هم نشن.رو سرور قبلی با مشخصات نصف این این مشکل رو نداشتیم اصلا سرور قبلیم 1246 زنون بود با 32 گیگ رم و سرور حدید هم که اونایی که اینکاره هستن متوجه هستن که سرور قوی تری هست
لطفا راهنمایی کنید