-
December 14th, 2019, 21:43
از 1 دی ماه 98 بدبخت میشیم ؟
سیستم رمز پویای بانک مرکزی بجای اینکه مثل بقیه کشورها هنگام هر پرداخت کد تایید رو پیامک کنه با نصب اپ و گذر از 7 خان رستم فعال سازی میشه و این کار برای مردم عادی سخته اطلاع رسانی درستی هم در موردش نمیشه
فکر میکنم ما که با مردم عادی سروکار داریم این چند ماه مونده به عید با ضرر 60 الی 70 درصدی به دلیل فعال شدن این سیستم و کاهش تراکنش های روزانه مواجه بشیم ...
پیش بینی شما چیه ؟ نگرانی ندارید ؟
ویرایش توسط OMIDTU5 : December 14th, 2019 در ساعت 21:56
دلیل: ویرایش اشتباه تایپی در عنوان موضوع
-
-
December 14th, 2019 21:43
# ADS
-
December 14th, 2019, 21:47
پاسخ : از 1 آذر 98 بدبخت میشیم ؟

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
نگرانی ندارید ؟
اخوی، همه باید لذت ببریم. فقط باید شُل کرد ...
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2019, 21:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
سیستم رمز پویای بانک مرکزی بجای اینکه مثل بقیه کشورها هنگام هر پرداخت کد تایید رو پیامک کنه با نصب اپ و گذر از 7 خان رستم فعال سازی میشه و این کار برای مردم عادی سخته اطلاع رسانی درستی هم در موردش نمیشه
فکر میکنم ما که با مردم عادی سروکار داریم این چند ماه مونده به عید با ضرر 60 الی 70 درصدی به دلیل فعال شدن این سیستم و کاهش تراکنش های روزانه مواجه بشیم ...
نگرانی اصلی رو فیشینگرها دارن که مثل سابق راحت نمی تونن با رمز یکبار مصرف دز-دی کنند و کارشون سخت تر از گذشته هست
برای کسب و کارها بهتر میشه چون دردسر خرید با پول فیشینگ کمتر میشه
هفت خوان رستم هم نداره من در کمتر از 5 دقیقه غیر حضوری تونستم فعال کنم. نهایتا نیاز هست یکبار تا بانک یا عابر بانک مراجعه بشه که کسی که پرداخت اینترنتی انجام میده و از مزایاش استفاده کرده و نیاز داره ، نهایتا یکبار مراجعه رو با هدف افزایش امنیت براحتی انجام میده
از 1 آذر فیشر ها و اونایی که روی درگاه های پرداخت ربات نوشته بودن بدبخت می شن نه کسب و کارها
** البته اگر همه بانک ها کد تایید پیامکی رو فعال کنند و سامانه شون رو بهبود ببخشند نتیجه مطلوب تر میشه
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2019, 21:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
عزیز ربطی نداره کسی که کارش با اینترنت هستش مطمئن باش همون روز اول که اس ام اس بانک اومده رفته فعال کرده ( مثل من ! ) حالا شاید یکم طول بکشه اما به نظرم خوبی هایی مثل صفحه های تقلبی فیشینگ و ... سایت های قمار اینا دیگه کاربرد نداشته باشه و نتونن مردم سر کیسه کنن !
-
تعداد تشکر ها از mehrania به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2019, 21:52

نوشته اصلی توسط
Rezash
از 1 آذر فیشر ها و اونایی که روی درگاه های پرداخت ربات نوشته بودن بدبخت می شن نه کسب و کارها
ممد جرجندی سرش خلوت میشه 

نوشته اصلی توسط
Rezash
** البته اگر همه بانک ها کد تایید پیامکی رو فعال کنند و سامانه شون رو بهبود ببخشند نتیجه مطلوب تر میشه
فعلاً تا همینجاش یه کار مثبت تو حکومت جمهوری عسلامیه!
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2019, 21:57
دوستان مشکل فقط اینترنت نیست
برای کارت به کارت هم این رمز درخواست میشه
از طرفی هم امکان فعال سازی انلاین در اکثر بانک ها وجود نداره و مشتری های خارج کشور به دلیل عدم دسترسی به خودپرداز از دست میرن
-
-
December 14th, 2019, 22:06
عضو انجمن
حدود 10 12 سال پیش هم کارت به کارت اینترنتی رو غیرفعال کردن و داستان رمز دوم رو شروع کردن تا دو سه ماهی قضیه رو هوا بود و کمتر کسی خبر داشت.
الان هم همینطوریه.
دریغ از 2 تا موشن گرافیک خیلی ساده که درست کنند و مردم رو مطلع کنند.
البته که کار خوبی هست و میشه گفت تنها کار مثبت در چند سال گذشته !
کلا ما تو ایران عادت کردیم به اینکه خودمون، خودمون رو با شرایطی که برامون تحمیل میکنند، تطابق بدیم و هماهنگ کنیم.
هنوز هم که هنوزه خیلی ها صدها سوال دارند و خیلی هاش رو حتی با اینکه بارها دستورالعملهاش رو ما خوندیم نمیتونیم درست و درمون جوابی بهش بدیم.
دیگه همینه دیگه.
دقیقا 2 3 ماه مونده به عید و دقیقا هم 2 3 ماه تا فیکس شدن و جا افتادن قضیه طول میکشه.
انشالله از سال بعد
-
-
December 14th, 2019, 22:14
عضو انجمن
بنده زیر 3 دقیقه فعال کردم از عابر بانک مثله رمز دوم ثابت که باید عابر بانک رفت اینم همانطور و سیستم بسیار هوشمند و خوبی هست و 60 70درصد جرایئم رایانه ای در این ضمینه کاهش پیدا میکنه پرورنده ها همچنین بانک مرکزی قراره هنگاه پرداخت گزینه ای بذاره همون موقع پیامک بشه رمز دوم بدونه اینکه شما تولید رمز کنی و کسانی که اینرنتی کار میکنند ممطئن باشید مثله اینترنت بانک و مثله موبایلک بانک که رفتند بانک فعال کردن این هم میکنند اگر ارزش برای کار خود و امنیت خود و کشور قائل بشوند . در ضمن بانک ملی بصورت پیامکی فعال هست و خیلی راحته بقیه بانک ها را نمیدونم موفق باشید
-
-
December 14th, 2019, 22:35
عضو انجمن
در کل خوبه
منتها به نظر من نباید کلا رمز ثابت رو وردارن و برای خریدهای خرد بشه ازش استفاده کرد
شما فرض کن بخوای خرید کنی و به هر دلیلی گوشی در دسترست نباشه....
-
-
December 14th, 2019, 23:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamedmabdi
در کل خوبه
منتها به نظر من نباید کلا رمز ثابت رو وردارن و برای خریدهای خرد بشه ازش استفاده کرد
شما فرض کن بخوای خرید کنی و به هر دلیلی گوشی در دسترست نباشه....
برای رمز دوم که مطمینم ایستا نمیشه اما برای اول شنیدم رمز ایستا از کار نمی افته و میشه استفاده کرد. ولی هنوز چون تست نکردم مطمین نیستم ! برای رمز اول اگر ایستا هم باشه خوبه و در مواردی که شک نداریم و قراره خودمون رمز رو بزنیم ایستا استفاده میکنیم و بقیه موارد پویا
اما برای رمز دوم من الان که استفاده میکنم درسته به راحتی قبل نیست اما خیالم راحت تره و حتی تو سیستمی که هیچ اطمینانی ندارم کی لاگر داره یا نه هم می تونم رمزم رو بزنم.
بهر حال هر نوع امنیتی همیشه با محدودیت و دردسرهاش همراهه
هر چند گلایه اطلاع رسانی ضعیف و متمرکز نبودن نرم افزار رمز و پیامکی نبودنش و تبلیغ و پیچوندن بین ده تا اپ بانک و برای نصب نرم افزار نهایی مورد نیاز کاملا وارد هست
بانک ملی میری تبلیغ کرده باید بله نصب کنی !
ی جا تبلیغ کرده باید 60 نصب کنی
بعد در نهایت می فهمی باید رمز بان نصب کنی
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید