سلام. من رو pc با شبیه ساز Nox با اکانتم نمیتونم فالو کنم پیام بلاک شدن میده. ولی رو گوشیم با همون اکانت میتونم و مشکلی نداره. دلیلش چی میتونه باشه؟ آی پی رو تغییر دادم فرقی نکرد. mac آدرس هم همینطور.
سلام. من رو pc با شبیه ساز Nox با اکانتم نمیتونم فالو کنم پیام بلاک شدن میده. ولی رو گوشیم با همون اکانت میتونم و مشکلی نداره. دلیلش چی میتونه باشه؟ آی پی رو تغییر دادم فرقی نکرد. mac آدرس هم همینطور.
سلام توصیه میکنم از Grids استفاده کنید.
من چندین بار همین مشکل با وب داشتم که اونم استفاده از وی . پی . ان بود، بعد قطع اتصال 5 الی 7 روز نباید کلا با وی پی ان برید بعدش باز میشه.
نسخه وب رو هم تست کردید ؟ چون با این تفاسیر نسخه نصبی اینستاگرام روی شبیه ساز به شکلی به اطلاعات سیستم جهت شناسایی دسترسی داره ، یعنی الان دیگه همه از روش هایی استفاده می کنند که با تغییر مک آدرس هم در ظاهر نمیشه فریبشون داد.
مثل این می مونه یه فایل یه جای سیستم ذخیره و به اینستاگرام لاگ خطاها رو می ده ، از طریق مرورگر یا شبیه ساز اندروید ...
در مورد تغییر مک و آی پی و تاثیرش من یه افزونه نصب کردم تریال بودم همه اینکارها رو کردم کلید های رجیستری و مقادیرش رو هم زیرورو کردم اما در آخر باز تشخیص می داد و نسخه تریال رو فعال نمی کرد اون که یه افزونه الکی بود این اینستاگرامه ،
حتما میشه ازش گذشت ، شاید در یوتوب بین ویدئوها یه آموزش پیدا کنید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)