-
November 5th, 2019, 10:48
عضو جدید
امکان رزرو دامنه ir وجود داره؟
سلام دوستان
من یه دامنه دات ir مدنظرمه که تاریخ اکسپایرش 4/2020 هست . ایا امکان رزرو کردنش وجود داره که اگر صاحب دامنه تمدیدش نکرد من بتونم ثبتش کنم ؟
-
-
November 5th, 2019 10:48
# ADS
-
November 5th, 2019, 11:36
پاسخ : امکان رزرو دامنه ir وجود داره؟
خیر
فقط میتونید زمان آزادسازی، ثبت کنید. (اگر بتونید سریعتر از سیستمهای بک اوردر ثبت کنید)
اگه هم دامین مهمی هست، بدید یه سیستمی براتون بک اوردر کنه
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2019, 11:38
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
aminreza
سلام دوستان
من یه دامنه دات ir مدنظرمه که تاریخ اکسپایرش 4/2020 هست . ایا امکان رزرو کردنش وجود داره که اگر صاحب دامنه تمدیدش نکرد من بتونم ثبتش کنم ؟
درود
باید دامنه رو Backorder کنید
Backorder دامنه های IR به این شکل هست که شما در پنل دامنه رو به صورت Backorder ثبت میکنید, در تاریخ انقضای دامنه, در صورتی که دامنه توسط مالک تمدید نشه, توسط سیستم backorder بصورت خودکار و سیستمی ثبت میشه, البته باید در نظر داشته باشید سیستم backorder گاهی اوقات بنا به دلایلی موفق به ثبت دامنه نمیشه, مثلاً در صورتی که در همون لحظه یا زودتر شخص یا سیستم دیگری اون دامنه رو ثبت کنه, در واقع شانس شما با سیستم backorder بطور تقریبی پنجاه پنجاه می باشد.
-
تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2019, 21:22
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
aminreza
سلام دوستان
اگه دامنه خوبی هست مطمئن باشید که صاحب دامنه تمدید میکنه و تنها راه را هم بجه ها گفتن
-
تعداد تشکر ها از satiran به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2019, 20:03
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
خیر
فقط میتونید زمان آزادسازی، ثبت کنید. (اگر بتونید سریعتر از سیستمهای بک اوردر ثبت کنید)
اگه هم دامین مهمی هست، بدید یه سیستمی براتون بک اوردر کنه
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
باید دامنه رو Backorder کنید
Backorder دامنه های IR به این شکل هست که شما در پنل دامنه رو به صورت Backorder ثبت میکنید, در تاریخ انقضای دامنه, در صورتی که دامنه توسط مالک تمدید نشه, توسط سیستم backorder بصورت خودکار و سیستمی ثبت میشه, البته باید در نظر داشته باشید سیستم backorder گاهی اوقات بنا به دلایلی موفق به ثبت دامنه نمیشه, مثلاً در صورتی که در همون لحظه یا زودتر شخص یا سیستم دیگری اون دامنه رو ثبت کنه, در واقع شانس شما با سیستم backorder بطور تقریبی پنجاه پنجاه می باشد.
نوشته اصلی توسط
satiran
اگه دامنه خوبی هست مطمئن باشید که صاحب دامنه تمدید میکنه و تنها راه را هم بجه ها گفتن
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن
روال کار این بک اردر کردن چجوریه ؟
چه سایتهایی این کار رور برام انجام میدن ؟ و واسه دامنه ir هزینش چجوریه ؟
اینم بگم این دامنه رو اولین بار سال 91 خودم ثبتش کردم اما بعلت سهل انگاری و فراموش کردن دیگه تمدیدش نکردم
-
-
November 7th, 2019, 15:05
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
aminreza
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن
روال کار این بک اردر کردن چجوریه ؟
چه سایتهایی این کار رور برام انجام میدن ؟ و واسه دامنه ir هزینش چجوریه ؟
اینم بگم این دامنه رو اولین بار سال 91 خودم ثبتش کردم اما بعلت سهل انگاری و فراموش کردن دیگه تمدیدش نکردم
امکان Backorder دامنه از طریق https://miladworkshop.ir فراهم است, برای دریافت اطلاعات بیشتر از طریق پشتیبانی در تماس باشید
-