-
October 30th, 2019, 20:13
راهنمایی درخصوص افزونه وردپرس
سلام
وقت بخیر
من میخوام که یک جدول ایجاد کنم. جدول شامل نام و مشخصات و... باشه و قابل بروز رسانی باشه.
و بعد خروجی بصورت یه کد باشه. اونم بصورت کشویی باشه.
مثلا کاربر میزنه و یه کشو باز میشه که شامل چندتا گزینه هست
با انتخاب کردن هر گزینه جدول اون بخش باز میشه.
برا این افزونه یا کد هس برا وردپرس؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
-
October 30th, 2019 20:13
# ADS
-
October 30th, 2019, 20:33
پاسخ : راهنمایی درخصوص افزونه وردپرس
نوشته اصلی توسط
serverirani
سلام
وقت بخیر
من میخوام که یک جدول ایجاد کنم. جدول شامل نام و مشخصات و... باشه و قابل بروز رسانی باشه.
و بعد خروجی بصورت یه کد باشه. اونم بصورت کشویی باشه.
مثلا کاربر میزنه و یه کشو باز میشه که شامل چندتا گزینه هست
با انتخاب کردن هر گزینه جدول اون بخش باز میشه.
برا این افزونه یا کد هس برا وردپرس؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
توضیح شما کمی گنگ بود
اما اگر درست متوجه شده باشم گراویتی فرم براتون مناسبه با شرط دادن هم میتونین این چیزی ک گفتین رو پیاده کنید.
-
تعداد تشکر ها از sonly به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2019, 20:50
نوشته اصلی توسط
sonly
توضیح شما کمی گنگ بود
اما اگر درست متوجه شده باشم گراویتی فرم براتون مناسبه با شرط دادن هم میتونین این چیزی ک گفتین رو پیاده کنید.
ممنون از کمکتون.
اگه دقیق بخوام توضیح بدم اینجوریه:
من چندتا جدول دارم که هر ماه 1جدول دیگه اضافه میشه و هر جدول اسم خودشو داره. مثلا جدول آبان یا آذر یا.... جدودل شامل نام و تلفن و... هست.
حالا میخوام این جدول رو در سایت بذارم ولی بصورت زیر:
یک منو بصورت کشویی باشه.
هر جدولی که اضافه میشه بصورت خودکار به این منو هم اضافه بشه.
مثلا ما 2تا جدول مهر و آبان داریم و در این منو هم هست اسمشون که با کلیک بر رویهر اسم(مثلا مهر) جدول اون در زیر منو باز بشه.
حالا ما یه جدول دیگه ایجاد کردیم به اسم آذر. اسم این جدول هم بصورت خودکار به اون منو اضافه بشه.
امیدوارم بهتر توضیح داده باشم.
-
-
October 30th, 2019, 22:13
نوشته اصلی توسط
serverirani
ممنون از کمکتون.
اگه دقیق بخوام توضیح بدم اینجوریه:
من چندتا جدول دارم که هر ماه 1جدول دیگه اضافه میشه و هر جدول اسم خودشو داره. مثلا جدول آبان یا آذر یا.... جدودل شامل نام و تلفن و... هست.
حالا میخوام این جدول رو در سایت بذارم ولی بصورت زیر:
یک منو بصورت کشویی باشه.
هر جدولی که اضافه میشه بصورت خودکار به این منو هم اضافه بشه.
مثلا ما 2تا جدول مهر و آبان داریم و در این منو هم هست اسمشون که با کلیک بر رویهر اسم(مثلا مهر) جدول اون در زیر منو باز بشه.
حالا ما یه جدول دیگه ایجاد کردیم به اسم آذر. اسم این جدول هم بصورت خودکار به اون منو اضافه بشه.
امیدوارم بهتر توضیح داده باشم.
با همین افزونه که گفتم شما به راحتی میتونین این کارو انجام بدین...
اولی ی لیست کشویی با گزینه های دلخواه میسازی
بعد فیلد های بعدی رو مثلا برا ابان میزارین و تو قسمت تنظیم اون فیلد میتونین بزارین به شرطی که ابان انتخاب شد این فیلد نمایش داده شه حالا مثلا ده فیلد با شرط ابان میسازین بعد ده فیلد با شرط مهر... و هی اینطور
حالا ماه بعد به اینا اذر اضافه میشه خب اینجا شما فرم و ویرایش میزنی و این بار اذر و به لیست اضافه میکنی و بعد فرم ها رو با شرط نماش در صورت انتخاب اذر اضافه میکنید.
ما زمان ساخت اون فیلد در قسمت پیشرفته خود فیلد تیک منطق شرطی رو میزنین... بعد میزارین روی نمایش اگر همه مطابق با گزینه زیر باشند بعد (نام لیست کشویی رو در این لیست انتخاب) و بعد در جلوش هست و بعد گزینه مورد نظر مهر ابان اذر و... رو در این لیست انتخاب میکنید... اینطور این فیلد در صورتی نمایش داده میشه که طرف اون ماهشو انتخاب کرده باشه.... خب شما به هر اندازه و هر اطلاعتی خواستی اینو میزنی... بعد باز برا ماه دیگ همین فیلدهارو کنار اینا اضافه میکنی و باز شرط میکنی اینبار برای اون ماه...
اگر افزونه رو نصب کنید و تست کنید متوجه منظورم میشین.
اگرم متوجه نشدین ای دی تلگرام بدین.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از sonly به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2019, 01:55
نوشته اصلی توسط
sonly
با همین افزونه که گفتم شما به راحتی میتونین این کارو انجام بدین...
اولی ی لیست کشویی با گزینه های دلخواه میسازی
بعد فیلد های بعدی رو مثلا برا ابان میزارین و تو قسمت تنظیم اون فیلد میتونین بزارین به شرطی که ابان انتخاب شد این فیلد نمایش داده شه حالا مثلا ده فیلد با شرط ابان میسازین بعد ده فیلد با شرط مهر... و هی اینطور
حالا ماه بعد به اینا اذر اضافه میشه خب اینجا شما فرم و ویرایش میزنی و این بار اذر و به لیست اضافه میکنی و بعد فرم ها رو با شرط نماش در صورت انتخاب اذر اضافه میکنید.
ما زمان ساخت اون فیلد در قسمت پیشرفته خود فیلد تیک منطق شرطی رو میزنین... بعد میزارین روی نمایش اگر همه مطابق با گزینه زیر باشند بعد (نام لیست کشویی رو در این لیست انتخاب) و بعد در جلوش هست و بعد گزینه مورد نظر مهر ابان اذر و... رو در این لیست انتخاب میکنید... اینطور این فیلد در صورتی نمایش داده میشه که طرف اون ماهشو انتخاب کرده باشه.... خب شما به هر اندازه و هر اطلاعتی خواستی اینو میزنی... بعد باز برا ماه دیگ همین فیلدهارو کنار اینا اضافه میکنی و باز شرط میکنی اینبار برای اون ماه...
اگر افزونه رو نصب کنید و تست کنید متوجه منظورم میشین.
اگرم متوجه نشدین ای دی تلگرام بدین.
موفق باشید
خیلی ممنونم از شما.
مشکل با کمک و راهنمایی شما حل شد.
تعداد تشکر ها از serverirani به دلیل پست مفید