-
October 26th, 2019, 19:50
عضو جدید
همه سوالات یک تازه کار
سلام
من قصد دارم یک حساب توسعه دهنده گوگل باز کنم و برای این کار نیاز به یک وی پی اس دارم . شدیدا هم تازه کار هستم . راستش با جستجوی فروش وی پی اس در گوگل به این تالار گفتگو رسیدم . لطفا اگر ممکن هست به سوالت من پاسخ بدین . به احتمال زیاد بعدا به درد کاربران تازه کار دیگری هم خواهد خورد . با تشکر
1. این شرکتهای مختلف ارائه دهنده ی فضای اینترنتی چه تفاوتی با هم دارند . بعضی وقتها با مشخصات تقریبا مشابه قیمتهاشون چند برابر یکدیگر هست مثلا این خیلی ارزونه :
https://www.persiangig.com/data-cent...rivate-server/
آیا مشکلی داره یا طبیعیه و چطور میشه یک شرکت خوب رو شناخت ؟
2. سرور وی پی اس در کدوم کشور باشه بهتره و آیا وقتی یک وی پی اس میخرم و هر ماه تمدیدش میکنم آی پی ثابت خواهد بود ؟ ( با توجه به اینکه پنل گوگل میخوام بگیرم و احتمالا بعدها اکانت پی پال )
3. برای اینکه در این زمینه ( کار با وی پی اس و پنلهای مربوطه و همچنین حفظ امنیت ) کمی یاد بگیرم چه منبعی رو برای مطالعه توصیه میکنید .
با تشکر
-
-
October 26th, 2019 19:50
# ADS
-
October 27th, 2019, 00:40
عضو انجمن
پاسخ : همه سوالات یک تازه کار
سلام
1-شرکت ها به اسم همه vps ارائه میدهند اما کیفیت هر کدوم از زمین تا اسمون متفاوت است.(جهت خرید میتونید به بخش فروش مراجعه کنی تا ببینی دوستان اهل فن افر داده اند)
2-سرور مجازی المان،هلند پینگ خوبی نسبت به ایران دارند (سرعت سرور ها هم به منابعی که نیاز دارید بستگی داره...) در بعضی موارد ممکنه ای پیتون عوض بشه و مشکلاتی رخ بده که بهتر است از اول چند ماهه بگیری
3-تو خود انجمن سرچ کنی به منابع خوبی میرسی( جوینده یابنده است )
-
تعداد تشکر ها از Nikihost به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2019, 12:01
عضو جدید
سلام
ویرایش : من مشکل اتصال به اینترنت از داخل سرور مجازی داشتم که حل شد .
اگر میشه اتصال به سرور با Sisco Anyconnect رو آموزش بدین .
با تشکر
ویرایش توسط کومه ای بارا : November 4th, 2019 در ساعت 16:10
-
-
November 5th, 2019, 21:29
عضو جدید
آی پی باید ثابت باشه به احتمال زیاد چند نفر از ما سرور مجازی روسیه گرفتن واسه این کار
-
-
November 5th, 2019, 23:22
عضو جدید
-