-
October 24th, 2019, 11:54
هاست اشتراکی نیم بها
سلام
یه هاست اشتراکی میخوام (پربازدید نه - اشتراکی میخوام باشه واسه مصرف شخصی خودم)
که برای اوپراتور موبایل رایتل یا اینترنت مخابرات اصفهان نیم بها حساب بشه با مشخصات زیر
50 تا 100 مگابایت فضا بیشتر نیاز نیست
cpu و رم و ... هم خیلی کم نیاز چون اصلا کسی وارد این سایت شخصی من نمیشه و فقط من ازش میخوام استفاده کنم در واقع رم و cpu و ... هاست اشتراکی جوری باشه که 1 نفر بهش متصل بشه کافی باشه
50 تا 100 مگ فضا هم فقط برای سورسم میخوام که کلا اصلا 10 مگابایت فضا هم به من بدید کافیه ولی خب همچین هاستی فکر نکنم وجود داشته باشه با 10 مگابایت فضا
مصرف من هم جوریه که فقط میخوام واسه دانلود هام استفاده کنم و نیم بها بشه دانلود هام
یه قیمت میخوام بگیرم ببینم اگه به صرفه تره هاست بخرم اگه هم به صرفه نبود از همون ترین بیت یا شاتل لند استفاده کنم
اگه هم کسی سایتی داره که نیم بها و میتونه یه مبلغ خیلی کمی ازم بگیره و این سورس منو اجرا کنه رو هاستش اونم خبر بده
ممنون میشم قیمت بدید
-
-
October 24th, 2019 11:54
# ADS
-
October 24th, 2019, 13:48
پاسخ : هاست اشتراکی نیم بها
باسلام و احترام
قابل ارائه میباشد:
رم 1 گیگ
سی پی یو 1 هسته
هارد100 مگابایت
ترافیک نامحدود
تحویل فوری
هزینه سالانه 30.000 تومان
ارتباط در تلگرام + واتس آپ: 09351302702
ارسال تبکت در سایت: www.javangostar.ir
باتشکر
-
-
October 24th, 2019, 14:13
عضو انجمن
با سلام
از لینک زیر هاست ها رو بررسی کنید اگر برطرف کننده نیازتون بود در خدمتیم
https://www.hostnetwork.ir/linux-hos...rectadmin-iran
با تشکر
-
-
October 24th, 2019, 17:29
آقایونی که اینجا آفر میدید
اگه توجه کرده باشید من نوشتم نیم بها
اگر نیم بها هست خواهشا ذکر کنید
اگر نیست کلا بیخیالش بشید و آفر ندید
با تشکر
-
-
October 24th, 2019, 17:37
خودت باید با کد ملیت ثبت کنی برای نیم بها
وظیفه هاستینگ نیس که با کد ملیشون برای هر مشتری بیاد سایت هاشون رو نیم بها کنه !
-
-
October 24th, 2019, 17:40
نوشته اصلی توسط
bazaryabi
خودت باید با کد ملیت ثبت کنی برای نیم بها
وظیفه هاستینگ نیس که با کد ملیشون برای هر مشتری بیاد سایت هاشون رو نیم بها کنه !
فکر نمیکنم اگه ثبت بشه نیم بها بشه داخل مخابرات یا رایتل
خود رایتل و مخابرات یه لیستی از ایپی ها رو اراعه دادند که اونا نیم بها و 75 درصد تخفیف در ترافیک میخوره
-
-
October 25th, 2019, 15:08
عضو انجمن
لینک لیستی که میفرمایید رو میدین ؟
-
-
October 25th, 2019, 15:26
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
agh788
سلام
که برای اوپراتور موبایل رایتل یا اینترنت مخابرات اصفهان نیم بها حساب بشه با مشخصات زیر
cpu و رم و ... هم خیلی کم نیاز چون اصلا کسی وارد این سایت شخصی من نمیشه و فقط من ازش میخوام استفاده کنم در واقع رم و cpu و ... هاست اشتراکی جوری باشه که 1 نفر بهش متصل بشه کافی باشه
50 تا 100 مگ فضا هم فقط برای سورسم میخوام که کلا اصلا 10 مگابایت فضا هم به من بدید کافیه ولی خب همچین هاستی فکر نکنم وجود داشته باشه با 10 مگابایت فضا
مصرف من هم جوریه که فقط میخوام واسه دانلود هام استفاده کنم و نیم بها بشه دانلود هام
یه قیمت میخوام بگیرم ببینم اگه به صرفه تره هاست بخرم اگه هم به صرفه نبود از همون ترین بیت یا شاتل لند استفاده کنم
اگه هم کسی سایتی داره که نیم بها و میتونه یه مبلغ خیلی کمی ازم بگیره و این سورس منو اجرا کنه رو هاستش اونم خبر بده
ممنون میشم قیمت بدید
باسلام
قابل ارايه مي باشد
خريد هاست
كليه آي پي هاي ايران متعلق به ايكس زد ان هاستينگ در ليست نيم بها قرار دارند .
-
-
October 25th, 2019, 15:30
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
agh788
سلام
ممنون میشم قیمت بدید
سلام
در مخابرات تهران سرویس های شبکه ما نیم ها میباشد در استان شما اگر از تهران پیروی کند نیم بها خواهد بود.
http://www.roobinaserver.ir/Host-Web.php
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
October 27th, 2019, 09:42
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
باسلام
قابل ارايه مي باشد
خريد هاست
كليه آي پي هاي ايران متعلق به ايكس زد ان هاستينگ در ليست نيم بها قرار دارند .
سلام
میشه یه راه ارتباطی از طریق تلگرام بزارید؟
-