-
October 21st, 2019, 17:14
عضو انجمن
سه کتابخانه زبان برنامه نویسی Python
Theano
یک کتابخانه پایتون برای موضوع یادگیری عمیق است که برای بهینهسازی، تعریف و ارزیابی معادلات عددی ریاضی به کار برده میشود. این کتابخانه توسط گروه یادگیری ماشین توسعه یافته است. از این جهت به عنوان یک مفسر برای عملیاتهای ریاضی شناخته میشود و حالت ادغامسازی بسیار عالی را با Numpy به وجود میآورد.
IPython
این کتابخانه یکی از ابزارهای بسیار مفید پایتون است که ساختار بسیار خوبی را برای کاربران پیادهسازی می کند. این ابزار به شما اجازه میدهد که کدهای Python را از طریق مرورگر اجرا کنید. Ipython روی بیشتر سیستمعاملها مانند Windows، Mac، Linux و خانواده Unix کار میکند. Ipython به شما ویژگیهای مختلفی مانند یک مفسر پایه، همراه با ویژگیهایی مانند کار با اعداد، توابع اضافی، توابع کمکی، ویرایشگر پیشرفته و... را میدهد.
TensorFlow
یک کتابخانه مدرن پایتون برای یادگیری ماشین است که توسط تیم Google Brain ایجاد شده است. از این کتابخانه برای توسعه، آموزش و طراحی مدلهای یادگیری عمیق استفاده میشود. از این ابزار میشود برای محاسبات عددی استفاده کرد و به نحوی جایگزینی برای Theano خواهد بود. TensorFlow میتواند روی موبایل، سیستمهای تک CPU و حتی روی GPU اجرا شود.
codebox.ir | تلفن: ٠٢١-٩١٦٩٠٤٢١ | آدرس : شیراز، شهرک خبازان، خیابان شهید سعید ماهر، دفتر کدباکس
ما را دنبال کنید: ID : @codebox_ir
-
-
October 21st, 2019 17:14
# ADS
-
October 21st, 2019, 19:18
پاسخ : سه کتابخانه زبان برنامه نویسی Python
هسته اصلی Tensorflow با ++C (به همراه کتابخانه CUDA) نوشته شده، پایتون یکی از API های اصلی (به همراه خود ++C) که همراه پکیج اصلی Tensorflow هست و برای استفاده از امکانات Tensorflow استفاده میشه ، کارهایی مثل تعریف مدل و یادگیری رو میتونید انجام بدید.
-
تعداد تشکر ها از firebox به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2019, 16:55
پاسخ : سه کتابخانه زبان برنامه نویسی Python
من از زبان پایتون برای پیاده سازی مقالات و داده کاوی استفاده کردم. خیلی زیان قوی و شیرینیه.
کتابخونه هایی که استفاده کردم برای پردازش تصویر بودن.
این کتابخونه هایی که شما معرفی کردید رو نمیشناختم. مفید بود
-