سلام به تمامی دوستان و کاربران عزیز
همونطور که شاهد هستید این روزا کاربران زیادی در مورد ارسال های انبوه سخن به میون میارن .
بعد از کنار گذاشتن مسائل مربوط به میزبانی وب برای اینکه در اینتر نت فغالیتی داشته باشم اقدام به تاسیس یه سایت تجاری اما با مسوولیت های محدود کردم .
در حال حاضر تونستم بعد از 40 روز زیر ساخت های مناسب برای یک تیم حرفه ای در امر ایمیل مارکتینگ رو فراهم کنم .
ارسال ها توسط یک برنامه پرمیوم کاملا پیشرفته با امکان گردش در هنگام ارسال انجام میشه .
از مشخصه های این برنامه می تونم مولتی SMTP بودنش رو مثال بزنم که قابلیت پرخش ارسال ها رو بعد ازفرستادن تعداد ایمیل خاص بین سرور ها اشاره کنم .
ارسال ها توسط 5 سرور انجام می گیره و با توجه به تعداد ایمیل خود به خود بین سرور ها تقسیم میشه که احتمال قرارگیری ایمیل در فولدر اسپم رو بسیار کاهش می دهد .
برای اینکه تاپیک معرفی سرویس باشه قیمت نمی زارم و می تونم سوالاتی که دارید رو در همین تاپیک پاسخ بدم .

راه های ارتباطی:
a-shams@att.net
09390911001
RayaName.biz |

پ ن : از تمامی کاربران عزیزی که قبلا با بنده در تماس بودن و در خواست سرویس داشتن معذرت خواهی میکنم برای تاخیر در ریلیز شدن ورژن یک رایانامه .
تمامی سوال های خودتون رو بپرسید در تاپیک بنده جواب خواهم داد .
چون در انجمن قسمت مربوط به این ایمیبل مارکتینگ وجود نداشت اقدام به زدن تاپیک در انجمن متفرقه کردم در صورتی که محل مناسبی نیست اخطار بدید و انتقال .

با احترام
آرش شمس