-
September 23rd, 2019, 13:42
عضو انجمن
سوال درباره ایپی اختصاصی و سئو
سلام . من قصد خریداری یک ایپی اختصاصی دارم ولی چندتا سوال ذهنمو مشغول کرده .
ایا ایپی اختصاصی توی سئو تاثیر مثبتی میزاره ؟؟ و دومین سوالم اینه ایا وقتی ایپی اختصاصی بخرم سرعت اینترنت هاست سایت هم تغییری درش ایجاد میشه یا بستگی به کانفیگ اون هاستینگ داره؟ ممنونم
بعضی حرف ها حکم چک سفید
امضارو داره به هر کسی نباید بگی.
-
-
September 23rd, 2019 13:42
# ADS
-
September 23rd, 2019, 15:51
پاسخ : سوال درباره ایپی اختصاصی و سئو
نوشته اصلی توسط
hamed9292
ایا ایپی اختصاصی توی سئو تاثیر مثبتی میزاره ؟؟ و دومین سوالم اینه ایا وقتی ایپی اختصاصی بخرم سرعت اینترنت هاست سایت هم تغییری درش ایجاد میشه یا بستگی به کانفیگ اون هاستینگ داره؟ ممنونم
درود بر شما
1- خیر، تنها در صورتی تاثیر گذار هستش که شما مجموعه ای از چند سایت داشته باشید که باهاشون لینک بیلدینگ خارجی یا بک لینک ایجاد کرده باشید. در این مورد اگر آی پی همه سایت ها یکسان باشه، بک لینک ها قدرت و تاثیر کافی نخواهند داشت.
2- خیر، تفاوتی نداره.
موفق باشید.
-
-
September 24th, 2019, 01:40
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
tpark
درود بر شما
1- خیر، تنها در صورتی تاثیر گذار هستش که شما مجموعه ای از چند سایت داشته باشید که باهاشون لینک بیلدینگ خارجی یا بک لینک ایجاد کرده باشید. در این مورد اگر آی پی همه سایت ها یکسان باشه، بک لینک ها قدرت و تاثیر کافی نخواهند داشت.
2- خیر، تفاوتی نداره.
موفق باشید.
پس چرا سایت های بزرگ همه ایپی اختصاصی دارند؟ من چند کمپانی میشناسم هر سایتشون روی 1 ایپی هستش و هر ایپی فقط 1 سایت رو میزبانی میکنه یعنی 7 تا سایت دارن 7 هر ایپی 1 سایت میزبانی میکنه . دلیلش چیه؟
بعضی حرف ها حکم چک سفید
-
-
September 24th, 2019, 01:49
نوشته اصلی توسط
hamed9292
سلام
به هیچکدام از مواردی که اشاره کردید ارتباطی ندارد ای پی اختصاصی
بسته به شرایط اون سایت، سازمان یا شرکت ای پی اختصاصی هست که ای پی اختصاصی تهیه میکنند .
و یا گاها میبینید یک سرور روی آن آنقدر سایت های اسپمر و... موجود هست که ای پی به فنا میره و... که طرف میاد ای پی اختصاصی تهیه میکنه و دلایل مشابه دیگری از جمله اختصاصی نمایش دادن هاست و سرورشان و یا ...
-
-
September 24th, 2019, 02:10
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
hamra
سلام
به هیچکدام از مواردی که اشاره کردید ارتباطی ندارد ای پی اختصاصی
بسته به شرایط اون سایت، سازمان یا شرکت ای پی اختصاصی هست که ای پی اختصاصی تهیه میکنند .
و یا گاها میبینید یک سرور روی آن آنقدر سایت های اسپمر و... موجود هست که ای پی به فنا میره و... که طرف میاد ای پی اختصاصی تهیه میکنه و دلایل مشابه دیگری از جمله اختصاصی نمایش دادن هاست و سرورشان و یا ...
الان روی ایپی سایت بنده که از میهن وب هاست هست حدود 400 تا سایت هست به نظرتون ایپی اختصاصی تهیه کنم یا خیر؟
بعضی حرف ها حکم چک سفید
-
-
September 25th, 2019, 19:42
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
hamed9292
الان روی ایپی سایت بنده که از میهن وب هاست هست حدود 400 تا سایت هست به نظرتون ایپی اختصاصی تهیه کنم یا خیر؟
شما رتبه های 1 تا 100 ایران رو نگاه کن هیچ کدوم ای پی اختصاصی ندارن و همه هم از هاست اشتراکی دارن که از 2 میزبان هاست دل یا ایران سرور استفاده میکنن
-
-
September 25th, 2019, 20:03
عضو انجمن
با سلام
نمیشه گفت گوگل برای اختصاصی بودن ای پی امتیازی + زیادی در نظر گرفته باشد ولی مطمئنن بابت اینکه ای پی شما در لیست اسپم ها و مشکل دارها باشد امتیاز منفی در نظر میگیرد.
در سرعت هیچ تاثیری ندارد و مستقیما ارتباط به هاست شما دارد.
پیروز باشید.
دیاکو وب
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-