-
September 21st, 2019, 15:02
درخواست اسکریپت درگاه واسط
سلام خدمت شما
نیاز مند یک اسکریپ اپن سورس درگاه واسط هستیم ، لطفا کسایی که سیستم اماده دارند افر بدن ( اسکریپت توسط خودشون تولید شده باشه حتما )
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2019 15:02
# ADS
-
September 21st, 2019, 15:36
پاسخ : درخواست اسکریپت درگاه واسط
سلام ،
بهتره تخصصی خودتان بدید کدنویسی کنند .
اون هایی که اسکریپت اوپن سورس میفروشن چیز هایی که شما بخواهید و نتونند کد نویسی کنند به دروغ گفتن اقدام میکنن و از چشم اتون می افته.
بگردید دنبال برنامه نویس بیشتر خرج کنید اما امنیتتون + اعتبارتون و... سرجا خواهد ماند .
-
تعداد تشکر ها ازGoldenSource به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2019, 20:58
عضو انجمن
-
-
September 21st, 2019, 22:42
نوشته اصلی توسط
GoldenSource
سلام ،
بهتره تخصصی خودتان بدید کدنویسی کنند .
اون هایی که اسکریپت اوپن سورس میفروشن چیز هایی که شما بخواهید و نتونند کد نویسی کنند به دروغ گفتن اقدام میکنن و از چشم اتون می افته.
بگردید دنبال برنامه نویس بیشتر خرج کنید اما امنیتتون + اعتبارتون و... سرجا خواهد ماند .
بله فرمایش شما کاملا صحیح هست ، اما خب متاسفانه همچین سیستمی رو هم نمیشه تک نفره پیاده کرد( یک برنامه نویس کافی نست ) و یک تیم نیاز داره که خب متاسفانه برنامه نویس متاهد هم کم پیدا میشه ...
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
تشکر از شما
از سایتتون در تماس هستم فقط این تیکتینگ می خسته کننده و وقت گیر هست
-
-
September 21st, 2019, 23:22
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
بله فرمایش شما کاملا صحیح هست ، اما خب متاسفانه همچین سیستمی رو هم نمیشه تک نفره پیاده کرد( یک برنامه نویس کافی نست ) و یک تیم نیاز داره که خب متاسفانه برنامه نویس متاهد هم کم پیدا میشه ...
با سلام ،
بنده تجربه داشتم و خسارت سنگین بابت تهیه سرویس درگاه پرداخت داشتم و برای همین اعلام میکنم.
مدام بروزرسانی های مارو به تاخیر مینداختن و آخر آپدیت های ما دریافت نشد.
میتونید در داخل همین انجمن درخواست بدید که به چند برنامه نویس نیاز هست و میتونید به بهترین شکل ممکن درگاه پرداخت بسازید.
بنده زمان ندارم که یک اسکریپت درگاه پرداخت کد کنم و اگر نه خود بنده این سفارش رو قبول میکردم و ریسک نکنید و پول اتونو الکی توی آب نریزید .
با برنامه سعی کنید برید جلو و قطعا پاسخ خوبی دریافت خواهید کرد.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از GoldenSource به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2019, 23:28
نوشته اصلی توسط
GoldenSource
با سلام ،
بنده تجربه داشتم و خسارت سنگین بابت تهیه سرویس درگاه پرداخت داشتم و برای همین اعلام میکنم.
مدام بروزرسانی های مارو به تاخیر مینداختن و آخر آپدیت های ما دریافت نشد.
میتونید در داخل همین انجمن درخواست بدید که به چند برنامه نویس نیاز هست و میتونید به بهترین شکل ممکن درگاه پرداخت بسازید.
بنده زمان ندارم که یک اسکریپت درگاه پرداخت کد کنم و اگر نه خود بنده این سفارش رو قبول میکردم و ریسک نکنید و پول اتونو الکی توی آب نریزید .
با برنامه سعی کنید برید جلو و قطعا پاسخ خوبی دریافت خواهید کرد.
موفق باشید.
تشکر از انتقال تجربه در حال صحبت با یک برنامه نوبس هستم ...
-
-
September 21st, 2019, 23:55
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تشکر از انتقال تجربه در حال صحبت با یک برنامه نوبس هستم ...
امیدوارم موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از GoldenSource به دلیل پست مفید