-
August 31st, 2019, 20:49
عضو انجمن
شکایت از cybervm بابت کارت های جعلی
با سلام
اقای مهدی موذنی دو عدد کارت جهت برداشت پی پل به بنده برای پی پل دادن که متاسفانه کارت های ایشون با خطا مواجه میشد با اینکه خودشان هم کارت هارو تست کردن با anydesk و کارت اضافه نمی شود و همکار های دیگه هم تست کردن و اضافه نمی شد، ما ازشون خواستیم که مبلغ 200 تومان و 650 تومن که برای بنده و یکی از همکارا بوده رو برگشت بزنن که ایشون خودداری کردن و این کارو انجام ندادن، ما از ایشون در فتای مشهد شکایت کردیم و حساب بانکی ایشون رو بلاک کرده اند.
لطفا اگر تجربه مشابه ای دارید به ما جهت درج در پرونده اعلام کنید.
www.asanlicense.ir این سایت ایشون هست و با دو ایدی زیر فعال هستن.
@Cybervm
@mahdi8492
ایشون هم متاسفانه بلاک کردن بنده رو.
-
تعداد تشکر ها از NaSRI به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2019 20:49
# ADS
-
September 1st, 2019, 00:40
عضو جدید
پاسخ : شکایت از cybervm بابت کارت های جعلی
کد HTML:
[HTML]مردک چرا کی__ر و ک___ص میگویی تو همیشه پیپالهایت را از من میگیرفتی تمام هاستینگا از من کارت و لایسنس میگیرن یادت رفته الانم بیا تا یک چیز کلفت در پیوی بهت بدهم بخوری
با تچکر
[/HTML]
#nasri_gooz_.com
#alat_bozorg_nakhorim
-
-
September 1st, 2019, 14:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cybervm
کد HTML:
[HTML]مردک چرا کی__ر و ک___ص میگویی تو همیشه پیپالهایت را از من میگیرفتی تمام هاستینگا از من کارت و لایسنس میگیرن یادت رفته الانم بیا تا یک چیز کلفت در پیوی بهت بدهم بخوری
با تچکر
[/HTML]
#nasri_gooz_.com
#alat_bozorg_nakhorim
سلام
از شما و امثال شما خواهشی که دارم اینه که لااقل محل سکونت خودتان را ننویسید تا اعضا و بقیه فکر نکنند تمام مردم یک شهر مثل شما بی فرهنگ هست در حالی که در هر شهری حتی شهر بزرگ و تاریخی مانند اصفهان هم ممکنه نخاله و بی خانواده پیدا بشه
انجمن هم که بی در و پیکر و بی صاحب هست
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2019, 16:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
از شما و امثال شما خواهشی که دارم اینه که لااقل محل سکونت خودتان را ننویسید تا اعضا و بقیه فکر نکنند تمام مردم یک شهر مثل شما بی فرهنگ هست در حالی که در هر شهری حتی شهر بزرگ و تاریخی مانند اصفهان هم ممکنه نخاله و بی خانواده پیدا بشه
انجمن هم که بی در و پیکر و بی صاحب هست
والا بخدا ، آبروی هر چی اصفهانی هست برده ، احتمالا اصالتاً اصفهانی نیس
-
تعداد تشکر ها ازMizbanPardaz به دلیل پست مفید