سلام خسته نباشید
دوستان من یک بسته آسان نصب شو قدیمی داشتم الان میخوام نصب کنم همه مراحل کامل میره جلو اما یه مشکل داره تو مرحله آخر که یوزر و پسورد ادمینی رو میزنم این نوشته رو صفحه میاد
Wed, 28 Aug 2019 18:25:21 GMT
کسی میدونه راه حلش چیه
سلام خسته نباشید
دوستان من یک بسته آسان نصب شو قدیمی داشتم الان میخوام نصب کنم همه مراحل کامل میره جلو اما یه مشکل داره تو مرحله آخر که یوزر و پسورد ادمینی رو میزنم این نوشته رو صفحه میاد
Wed, 28 Aug 2019 18:25:21 GMT
کسی میدونه راه حلش چیه
یک وردپرس سخت نصب شو بزنید ببینید نصب میشه.
اگر نشد مشکل از هاست میباشد.اگر شد مشکل از آسان نصب هست.
و در کل اگر نتوانستید میتوانیم برایتان هاست اشتراکی ارائه دهیم که فقط به سه کلیک وردپرس نصب میشود.
ویرایش توسط redbull : August 28th, 2019 در ساعت 23:12
ارائه دهنده خدمات میزبانی در انگلستان آلمان و ترکیه
MyHBD
دوتا نکس نکس یعنی اینقدر سخته که دست به دامن اسان نصب شو شدین؟))))))))) یاده دوران نیوک بخیر
باید تنظیمات خود وردپرس اگر نصب شده، پیوند یکتا رو چک کنید اگر می تونید لاگین کنید .
احتمال داره نیاز باشه که توی دیتابیس، صفحه home و آدرس اینترنتی سایت رو مجدد ویراش کنید.
باز اگر اسکرین شات از صفحه اول می فرستادید شاید بهتر می شد راهنمایی کرد.
درود بر شما
اصولا بسته های آسان نصب شو دو مشکل اساسی دارند:
1- برای نصب شدن برخی محدودیت ها باید افزایش داده بشه، مخصوصا رم و max_execution_time و در برخی موارد post_max_size و upload_max_filesize اگر بسته آسان نصب از متد های Post و Get در مجموع ایجکس استفاده کنه.
2- OpenbaseDir باید غیر فعال باشه.
اگر موارد بالا رعایت شد و همچنان بسته نصب نشد مواردی مثل عدم همخوانی نسخه وردپرس و یا مشکل در تنظیمات خود بسته میتونه باعث این مشکلات بشه.
موفق باشید.
هاست وردپرس NVMe
سریع و شگفت انگیز!
سلام وقت بخیر
شما دیتابیس رو دستی ایمپورت کنید و اطلاعات دیتابیس رو تو فایل wp-config وارد کنید.بدون نیاز به نصب بسته نصبیتون بالا میاد.
مشکلی داشتید تلگرام در ارتباط باشید.
@webhostdesign
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)