از دوستان خواهش می کنم شرکت های معتبری که با تحریم ایران مشکلی ندارند و می شه از ایران پول پرداخت کرد معرفی نمایند
از دوستان خواهش می کنم شرکت های معتبری که با تحریم ایران مشکلی ندارند و می شه از ایران پول پرداخت کرد معرفی نمایند
لطف نیازتون رو دقیق تر توضیح بدید
giga-international.com
منظور چه شرکتیه؟ چه خدماتی باید بده این شرکت مورد نظر؟
لطفکنین پستتون رو کامل بزنین که اینجوری اسپم جمع نشه
5 تا پست هنوز جوابی نگرفتی
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
...فکر می کنم موضوع ساده هست معرفی شرکت های معتبر خارجی از لحاظ کارایی و همچنین موضوع مهم این که با ایران ( از لحاظ تحریم ) مشکل نداشته باشند ...
هدفم از ایجاد این پست همین بود ... فکر کنم در فروم جای مستقلی که راجب ارائه دهندگان خارجی وی پی اس بحث شده باشه وجود نداره...
شما الان به این لیست نگاه کنید شرکت های معتبری هستند با قیمت و کارایی عالی ...اما واقعا در اینکه کدامیک با ایران مشکل ندارند یا خدماتشون واقعی است جای سوال داره
http://www.webhostingstuff.com/categ...e-Servers.html
دوست عزیز بطور کل همه ی شرکت های اروپایی و امریکایی ملزم به رعایت قوانین هستند و اگر شرکت هایی به ایرانیان سرویس می دهند بصورت پنهانی انجام میشه و اگر براشون دردسر بشه به راحتی سرویس دهی رو قطع میکنن . این مطلب بدون حتم شامل همه ی شرکت ها میشه . در حال حاضر حتی برند های معتبر که سالها به ایرانیها سرویس بی نقص میدادند ایران رو تحریم کردند . در این میان سایت های خبری زیادی وجود داشت حتی یکی از دوستان من هم دچار این گرفتاری شد که دلیل این مسئله رو از سرور هم جستجو کرد و جوابشون این بود که بخاطر قوانین جدیدی که بهشون ارائه شده هر شرکتی که با کشور های تحریم شده مراوده داشته باشه پروانه یا مجوزشون رو باطل میکنن .
تاپیکی در این مورد زده شد.
به سلامتی جز یکی دو مورد کسی دیگه معرفی نکرد (شایدم دلیلش اینه فقط همین 2-3 تا هستند.)
چندتای دیگری هم معرفی شد که تجربه و سابقه نشون داده بود هرچند آمریکایی هستند اما هوای مشتری ایرانی رو هم دارند.
یه جستجو کنید پیدا میکنید ترجیحا این بحث رو هم به ادامه اون منتقل کنید تا تاپیکا پراکنده نشه . موفق باشید.
vpsland.com خوبه سرویس هاش
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ممنون اقای مدیر
من باهاش مکاتبه داشتم در مورد ایران بله مشکلی نیست :
Hello,
Thank you for your interest in VPSLand services. You can use our services with out any problem. We accept direct Credit Card payments as well as Major Credit Cards and e-Checks through Paypal.
Thanks,
Rob
VPSLAND.com Support
Ticket Details
===================
Department: VPSLAND.com Support
Priority: Medium
Status: Closed
ویرایش توسط alis : July 8th, 2009 در ساعت 02:40
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)