-
عضو انجمن
ایا ما تحت کنترلیم؟
سلام
یه بحثی هست که خیلی انجام و تحقیق انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که ما حتی اگه از وی p ان استفاده کنیم ، می تونند ردیابی و کنترل کنه ( دولت ) !!!
میخوام از دوستانی که اطلاعاتشون از من بیشتره ، بحث کنیم که
آیا میشه ؟
و چه باید کرد
اگه درست باشه عملا باید قید اینترنت رو زد و اونطوری که میخوان کار کنیم.
ویرایش توسط novinvps.com : July 3rd, 2009 در ساعت 01:08
-
-
July 3rd, 2009 00:40
# ADS
-
پاسخ : ایا ما تحت کنترلیم؟
وی p ان رو به یه صورت دیگه بنویس. اینجور که نوشتی جز کلمات فیلتــــــــره
کی گفته میتونن کنترل کنن ؟
-
-
عضو انجمن
بالاخره شما با کانکشن اینترنتتون وصل میشید به v\.p./n دیگه.
پس تمام داده ها معلومه کجا میره و به کجا ختم میشه.
ویرایش توسط Dadeha.com : July 3rd, 2009 در ساعت 00:53
-
-
نوشته اصلی توسط
irancms
بالاخره شما با کانکشن اینترنتتون وصل میشید به vpn دیگخ.
پس تمام داده ها معلومه کجا میره و به کجا ختم میشه.
مطمئنی که میتونن مانیتور کنن ؟
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
وی p ان رو به یه صورت دیگه بنویس. اینجور که نوشتی جز کلمات فیلتــــــــره
کی گفته میتونن کنترل کنن ؟
چشم ویرایش کردم
امیدواریم مهندسین عزیز به نتیجه ای برسند
-
-
عضو انجمن
نه. ولی با اون فایروال ها و ابزارهایی که اونا اول خط گذاشتند هر کاری میشه کرد. من نظر خودم رو دادم. اختمال هم داره نتونن ولی مثل نوکیا می مونه. تازه چند وقت پیش اعلام کرد ایران چند سال پیش ازشون سیستم های شنود خریداری کرده.
-
-
عضو انجمن
یادم رفت بگم. سیستمی که از نوکیا گرفته دخیره مکالمات و پیام کوتاه و داده های انتقال داده شده از طریق gprs رو ساپورت میکنه.
-
تعداد تشکر ها از Dadeha.com به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
وی ... ان يك شبكه خصوصي مجازي است كه ارتباطات كپسولهشده (Encapsulated)، رمزنگاريشده (Encrypted) و تصديقشده (Authenticated) را با استفاده از سيستم مسيريابي زيرساخت شبكه از طريق يك شبكه عمومي مانند اينترنت ايجاد و مديريت ميكند. که خب اگر از Authentication سر در بیارین میدونین که اطلاعات با استفاده از یک کلید فقط برای فرستنده اولیه و گیرنده نهایی قابل فهم است و فکر میکنم بصورت 128 بیتی رمز میشود . در کل فکر میکنم که احتمال شنود اطلاعات بسیار کم در حد صفر باشه ولی به قول یکی از دوستان هیچ چیزی مطلق نیست . و اما در مورد تونلینگ هم بد نیست بدونید :
Tunneling يا سيستم ايجاد تونل ارتباطي با نام كپسوله كردن (Encapsulation) نيز شناخته ميشود كه روشي است براي استفاده از زيرساخت يك شبكه عمومي جهت انتقال اطلاعات. اين اطلاعات ممكن است از پروتكلهاي ديگري باشد. اطلاعات بهجاي اينكه بهصورت اصلي و Original فرستاده شوند، با اضافه كردن يك Header (سرايند) كپسوله ميشوند.
-
-
عضو جدید
وی ... ان يك شبكه خصوصي مجازي است كه ارتباطات كپسولهشده (Encapsulated)، رمزنگاريشده (Encrypted) و تصديقشده (Authenticated) را با استفاده از سيستم مسيريابي زيرساخت شبكه از طريق يك شبكه عمومي مانند اينترنت ايجاد و مديريت ميكند. که خب اگر از Authentication سر در بیارین میدونین که اطلاعات با استفاده از یک کلید فقط برای فرستنده اولیه و گیرنده نهایی قابل فهم است و فکر میکنم بصورت 128 بیتی رمز میشود . در کل فکر میکنم که احتمال شنود اطلاعات بسیار کم در حد صفر باشه ولی به قول یکی از دوستان هیچ چیزی مطلق نیست . و اما در مورد تونلینگ هم بد نیست بدونید :
Tunneling يا سيستم ايجاد تونل ارتباطي با نام كپسوله كردن (Encapsulation) نيز شناخته ميشود كه روشي است براي استفاده از زيرساخت يك شبكه عمومي جهت انتقال اطلاعات. اين اطلاعات ممكن است از پروتكلهاي ديگري باشد. اطلاعات بهجاي اينكه بهصورت اصلي و Original فرستاده شوند، با اضافه كردن يك Header (سرايند) كپسوله ميشوند.
-
-
July 3rd, 2009, 03:23
عضو انجمن
خوب توضیح دادید. دوستان مشتاق به این لینک برن و کلی مطلب بخونن. عزیزم حتی SSL هم (با این همه امنیت و تبلیغ) قابل ردگیری هستش. به قول وحید عزیز امنیت مطلق نیست و دست بالای دست زیاده . . . .
چرا که زیرساخت یکیه...... بحث رو تخصصی تر نمیکنم ولی دوستان عزیز که دوست داشتن بیشتر بدونن به این لینک برن:
http://www.hictco.com/research/9.htm
-