سلام دوستان ! مساله که باهاش مواجه شدم و اصلا ازش سر در نمیآر از این قراره که با افزایش بازدید سایت ، بر آن شدیم که سرور مجازی خریداری کنیم و سایت رو منتقل کنیم روش !
کنترل پنل دایرکت ادمین رو خریداری کردم و روی سررو نصب کردم (DA + Apache_nginx + MariaDB + PHP-FPM7.2) برای اعمال تنظیمات هم از کاستوم بیلد 2 استفاده کردم. بعد از انتقال سایت دیدم که باز شدن سایت خیلی طول میکشه ؛ به این صورت که حدود 5 تا 15 ثانیه مرورگر منتظر میمونه تا اولین بایت رو از سرور دریافت کنه (TTFB) بعد از دریافت اولین بایت حدود 1 ثانیه باقی محتوا دانلود و ران میشه !
از اونجایی که افزونه کش برای وردپرس نصب کردم ، بعد از باز شدن یک لینک تا مدتی اون لینک با سرعت باز میشه و مشکلی نیست اما برای باز کردن لینک جدید همین مساله تکرار میشه ! حجم دیتابیس سایت هم زیاد نیست و کلا حدود 54 مگابایت هستش !
نمیدونم چطور میشه ریشه مشکل رو پیدا کرد و مساله رو حلش کرد ، با توجه به این که بعد یک بار باز شد یک لینک سرعت لود بالایی روی اون لینک دارم ؛ فکر میکنم شاید مشکل از php یا mariadb باشه ؛ ولی کدوم یکی از این ها هست و این که چطور میتونم حلش کنم هیچ دیدی ندارم
متشکر میشم کمک کنید تا مساله رو حلش کنم ؛ ممنونم