لطفا خوب بخوانید بعد آفر ارائه دهید
سلام دوستان خسته نباشید من قبلا با یک شرکتی همکاری داشتم و نزدیک 10 تا سرور مجازی ازشون خریدم ولی بخاطر اینکه اون شرکت الان سرویس هارو گرون کرده و قبلا 50 درصد تخفیف مادام العمر داده بود را الان از روی سرویس هام برداشته میخوام جابه جا بکنم یکی یکی سرویس های خودم رو به شرکت های دیگر من اگر از سرویس هاتون راضی باشم قطعا مشتری دائمی شما خواهم بود لطفا شرکت هایی که شرایط زیر رو دارن آفر بدن چون برسی خواهید شد سابقه بیش از 3 سال فعالیت داشته باشید مشتری های معتبری داشته باشین که بتوانیم از اونها شما رو استعلام بکنیم دارای نماد اعتماد باشید دارای مجوز شورای عالی انفورماتیک باشین دوستانی که سابقه فعالیت زیادی دارن اگر مجوز شورای عالی انفورماتیک هم نداشته باشن ازشون خرید میکنیم
کانفیگ مورد نیاز:
محل دیتاسنتر یا ایران یا فرانسه و یا آلمان
ram 4 or 6 or 8 حداقل رم 4 و حداکثر 8 نیاز هست
centos 7
cpu:4core
HDD 300GIG OR SSD 100GIG فرقی نداره HDD یا SSD باشه ولی حداقل 100 الی 300 گیگ ما فضا میخوایم
Bandwidth : Unlimited
Network Port : 1 Gbps Guaranteed
فایروال CSF
پنل مدیریت تحت وب داشته باشه حتما برای مدیریت سرور مجازی
دسترسی vsphere
cpanel/whm:FREE
دوستانی که میتوانن 50 درصد تخفیف رو آفر هاشون ارائه بدن لطفا آفر بزارن
دوستااان من گفتم نخونده افر ندین نوشتم سی پنل رو رایگان میخوام خیلی از دوستان اومدن افر دادن سی پنل فلان مبلغ یا من نوشتم رم 4 میخوام افر رم دو دادین گفتم اگر افری دارین با شرایط ما بخونه بنویسید نه اینکه از خودتون بیاید بنویسید هم وقت مارو بگیرین هم سایر دوستان رو پس لطفا اول بخوانید اوکی بودین بگین در ضمن از قیمت سایتی که دارین در حد امکان باید بیشتر به ما تخفیف بدین مثلا 50 درصد