سلام.
یه سوالی که برام پیش اومد میخواستم بدونم حداقل رم لازم برای نصب برنامه vmware چقدره؟
سلام.
یه سوالی که برام پیش اومد میخواستم بدونم حداقل رم لازم برای نصب برنامه vmware چقدره؟
بستگی به سخت افزار مورد نظر خود شما داره.
Vmware بصورت معمولی با یکی سرور مجازی که در حال کار باشد چیزی که من دیدم از 150 مگ رم تا 280 مگ مصرف میکنه.در صورتی هم که مصرف رم سرور مجازیه بالا باشد این مقدار هم بیشتر میشه
مینمم 512
ولی ریکامند 2 گیگ
طبق چیزی که من دیدم
اگه max رم بدید به vps یا سی پی یو ، سیستم خیلی کند میشه
من این نتیجه رو از تست روی سیستم خودم دارم میگم
سوالی که برام پیش اومده اینه که . فرض کامپیوتر اصلی 512 رم داره. اگه 256 تاشو بدیم به vps اون 256 که مال سیستم اصلی هست صرف خود vmware میشه یا امکان استفاده ازش هست؟
واسه نصب vmware server 2
512MB RAM minimum
و میتونی نصب کنی 1 کی رو
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
اره 1 دونه وی پی اس رو میتونی نصب کنی
اول یه CentOS مینیمال نصب کن و بعد VMware رو نصب کن
و بعد هم یه VPS اضافه کن
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)