-
January 26th, 2011, 16:37
سلام ميشه راهنماييم كنيد؟
سلام دوستان ن تازه وارد هستم تو سايت ؛ راستش سايت رو استادم بهم معرفي كرد
خيلي خلاصه توضيح ميدم من و يكي از دوستام تصميم گرفيتم يه سايت موسيقي بزنيم اطلاعات زيادي هم تو
اين زمينه نداريم چند تا سوال برام پيش اومده كه اگه اجازه بدين مطرح كنم
1: اگه سايت بشه ميشه ساب دامين زد درسته؟ خوب تا چند تا ميشه زد؟ اين كه مي گن كل دامين فيل تر ميشه
يعني چي؟
2. فرض بگريم كه سايت فيلتر ميشه حالا تكليف سايت من چي ميشه؟ چه طوري بايد منتقلش كنم تو دامين
جديد؟ تكليف هاست من چي ميشه؟
-
-
January 26th, 2011 16:37
# ADS
-
January 26th, 2011, 16:49
عضو انجمن
پاسخ : سلام ميشه راهنماييم كنيد؟
سلام
: اگه سايت بشه ميشه ساب دامين زد درسته؟ خوب تا چند تا ميشه زد؟ اين كه مي گن كل دامين فيل تر ميشه
تعداد ساب دامنه به سرویس دهنده شما دارد که معمولا همه نامحدود میدن
اگه میخوای ***** نشی بهترینش استفاده از ssl هست
. فرض بگريم كه سايت فيلتر ميشه حالا تكليف سايت من چي ميشه؟ چه طوري بايد منتقلش كنم تو دامين
جديد؟ تكليف هاست من چي ميشه
سایت شما فقط با V P N باز میشود در داخل کشور در صورت چیز شدن . دامنه جدید را روی هاست پارک میکنید . هاست شما هم سره جاش میمونه نگران نباش 
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
سلام
: اگه سايت بشه ميشه ساب دامين زد درسته؟ خوب تا چند تا ميشه زد؟ اين كه مي گن كل دامين فيل تر ميشه
تعداد ساب دامنه به سرویس دهنده شما دارد که معمولا همه نامحدود میدن
اگه میخوای ***** نشی بهترینش استفاده از ssl هست
. فرض بگريم كه سايت فيلتر ميشه حالا تكليف سايت من چي ميشه؟ چه طوري بايد منتقلش كنم تو دامين
جديد؟ تكليف هاست من چي ميشه
سایت شما فقط با V P N باز میشود در داخل کشور در صورت چیز شدن . دامنه جدید را روی هاست پارک میکنید . هاست شما هم سره جاش میمونه نگران نباش
-
تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2011, 00:54
-
تعداد تشکر ها از mmiladd به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2011, 01:00
-
تعداد تشکر ها از azita به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2011, 02:08
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها ازarix به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2011, 13:42
ممنون اون تاپيكي كه معرفي كردن خيلي خوب بود و كمك بزرگي بهم كرد
حالا يه چند تا شوال برا پيش اومده من كجا مي تونم همه قالب هاي موزيك رو نگاه كنم و يكي رو انتخاب كنم؟
و اين كه بعد از اين كه غالب رو دانلود كردم بايد چي كار كنم؟ با كپي كنم تو پوشه www ?
كردم و بعد لوكال هاست خودم رو اجرا كردم ولي چيزي نشد
ممنون مي شم كمكم كنيد
-
تعداد تشکر ها از azita به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2011, 13:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
azita
حالا يه چند تا شوال برا پيش اومده من كجا مي تونم همه قالب هاي موزيك رو نگاه كنم و يكي رو انتخاب كنم؟
و اين كه بعد از اين كه غالب رو دانلود كردم بايد چي كار كنم؟ با كپي كنم تو پوشه www ?
ممنون مي شم كمكم كنيد
مگه تو تاریکی هم میشه سایت زد!؟
در مورد قالب موزیک کلی تو وب سایت ها ریخته باید سیستم مدیریت محتوا رو انتخاب کنی!
اگر نظر من رو میخوای خیلی آکبند و تازه کاری برو سراغ نیوک خیلی راحت هست ولی اگر نه کمی آبدیده شدی میتونی از وردپرس استفاده کنی!
در ضمن سوال آخرت من رو بفکر فرو برد یه لحظه هرچی یاد گرفته بودم از یادم رفت قالب رو باید بسته به نوع سیستم مدیریت محتوات نصب کنی!
پینوشت: کارت با این تاپیک راه نمی افته باید وقت یکی رو 24 ساعته بگیری تا ذهنت رو نسبت به این موضوع باز کنه!
موفق باشید
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
January 27th, 2011, 14:10
من كه چيزي نگفتم..
من الان wamp رو نصب كردم از اين به بعد بايد چي كار كنم؟ از كجا قالب دانلود كنم ؟ بعد از اين كه دانلود
كردم چيكار كنم؟ چه طوري تو سرور محلي خودم نگاش كنم؟ چه طوري بايد نصب كنم؟ اينا همه سوال هاي منه
-
-
January 27th, 2011, 14:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
azita
ممنون مي شم كمكم كنيد
پیشنهاد من اینه که با این مقدار اطلاعات اصلا طرف راه اندازی سایت نروید. بسپرید به یک وبمستر تا به مرور مسلط شوید.
در مورد فییییلتر شدن هیچ راه جامعی وجود نداره. باید مثل بقیه باهاش کنار بیایین. همینه که هست
-
-
January 27th, 2011, 14:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
azita
من كه چيزي نگفتم..
من الان wamp رو نصب كردم از اين به بعد بايد چي كار كنم؟ از كجا قالب دانلود كنم ؟ بعد از اين كه دانلود
كردم چيكار كنم؟ چه طوري تو سرور محلي خودم نگاش كنم؟ چه طوري بايد نصب كنم؟ اينا همه سوال هاي منه
کار من مشاوره دادن به افراد تازه کار هم هست در خصوص راه اندازی سایت
میزبانی هاست و دامنه هم ندارم که بخوایم بگیم چیزی می خوام بفروشم
روزانه خیلی از افراد باهام صحبت یا مکاتبه می کنن
اگر تمایل داشتید می تونید تماس یا ایمیل بزنید تا باهاتون مشاوره داشته باشم
با این جور تاپیک ها به اون چیزی که می خواید نمی رسید چون نظر ها متفاوت هست و ذهن شما بیشتر پراکنده میشه
-
تعداد تشکر ها از mr.bahram به دلیل پست مفید