با سلام دوستان
یه سفارش ثبت دامنه داشتم که برای شخص حقیقی انجام دادم.اما نیک بعد از دو روز ایمیل زده که این دامنه رو نمیتونم به نام شخص حقیقی ثبت کنم چون به اسم یه شرکت مربوط میشه.
متن ایمیل اینه :
سلام،
دامنه: ronaktile.ir
ثبت این دامنه ممکن است مغایر با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و ناقض حقوق ثبتی دیگران باشد. چنانچه این دامنه را برای شخص یا شرکتی به این نام ثبت می‌کنید، لطفاً شناسه مربوط به همین شخص/شرکت را اعلام نمایید تا دامنه به نام صاحب آن ثبت شود. درغیر اینصورت تعهد کتبی خود مبنی بر قبول مسئولیت هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با این ثبت را ارسال نمایید.
لطفا توجه داشته باشید این تعهد باید حتما توسط صاحب‌امتیاز فعلی دامنه نوشته و امضاء شده باشد، و ارسال کپی مدرک شناسایی (برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی، و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است.
توجه: درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسهٔ ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد.

واحد ثبت‌دامنه
فاکس: ‎(۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پست‌‌الکترونیک: info@nic.ir
حالا من به نظرتون یه دامنه دیگه برای ایشون ثبت کنم یا این دامنه رو میشه ثبت کرد؟آیا درصورت ارسال مدارک سریعا ترتیب اثر میدن یا مثل ثبت کردن دامنه شون لفتش میدن؟
به نظر شما دوستان چیکار کنم؟