نوشته اصلی توسط
vahid2017
سلام،
من میخوام یه سایت برای فروش مقاله راه بندازم.
حال حجم مقالات حدودا 100گیگ میرسه.
- برا اینکه وقتی مشتری در سایت خرید انجام بده، برا اینکه مشتری زودتر به سفارشش برسه، باید مقاله هم بالافاصله بهش داده بشه.
خوب، با این حساب نیاز هست به هاست حجیم یا تهیه یک سرور مجازی با فضای بالا که بشه فایل ها رو داخلش اپلود کرد و دمه دست گذاشت.
ولی فک کنم با این کار(تهیه هاست حجیم یا سرور مجازی با هارد بالا) هزینه ام هم طبیعتا بره بالا و خرج ماهانه برا خودم هم زیاد بشه.
- از طرفی هم اگه بیام صرفا یه هاست با مقدار مثلا 1گیگ یا سرور مجازی با فضای هارد کمتر تهیه کنم شاید بصرفه تر باشه.
چون هاست 1گیگ نهایتا هزینه اش یکساله هست فوقش با 50 الی 100 تومن.(بصرفه تره)
و سرور مجازی هم اگه ماهانه باشه و هارد کم، شاید ماهی 25 الی 35 بخاد هزینه کنم براش.(البته با ان روش هر ماه بخوام هزینه کنم سر سال 12ماه هزینه ام خیلی میشه)
تو راه دوم اگه بفرض من یه هاست 1 یا فوقش 2گیگ تهیه کنم، برام بهتره. ولی چیزی که هست، چون فضای کافی ندارم، باید بعد از اینکه مشتری سفارش میده و پرداخت میکنه، من خودم بصورت دستی فایل رو براش مثلا ایمیل کنم و بفرستم. که شاید با دقایقی و ساعتی معطلی برا مشتری همراه باشه و صورت خوشی نداره، ولی خوب از نظر هزینه ممکنه بصرفه تر باشه.
حال میخاستم بدونم نظر شما چی هست.
شما تجربه دارید.
باید چیکار کنم؟ برم هاست با فضای کم بخرم و فایل ها رو خودم بصورت دستی برا مشتری بفرستم.
یا باید سرور مجازی یا هاست فضای بالا یا ... تهیه کنم که مشتری بالافاصله خرید کنه ، لینک یا فایل مربوطه فرستاده بشه .
بهترین راه چی هست.