-
July 27th, 2018, 11:54
راهنمایی درباره ارور 404 و لینک های پاک شده لطفا
سلام دوستان
می خواستم بدونم قسمتی که در وب مستر mark as fixed هست و انتخاب میکنیم لینک های خراب رو خود وب مستر همرو پاک می کنه؟
چون نزدیک به 5000 تا لینک بوده از سایت قدیمی و الان پاک شده ولی هنوز تو ایندکس ها هست
اینکار وب مستر مشکل من رو حل می کنه یا باید دونه به دونه خودم انجام بدم و پاک کنم ارور ها رو؟
-
-
July 27th, 2018 11:54
# ADS
-
July 27th, 2018, 13:39
عضو دائم
پاسخ : راهنمایی درباره ارور 404 و لینک های پاک شده لطفا
ببینید حذف کردن این یا به عبارت دیگر فیکس کردن راحت هست
شما اول باید علت بوجود آمدن را بررسی کنید
نوع سایت و مدیریت ساخت آن را مشخص تا دقیق کمکتون کنم
-
-
July 27th, 2018, 14:43

نوشته اصلی توسط
sazsaz
ببینید حذف کردن این یا به عبارت دیگر فیکس کردن راحت هست
شما اول باید علت بوجود آمدن را بررسی کنید
نوع سایت و مدیریت ساخت آن را مشخص تا دقیق کمکتون کنم
بروی این دامین https://www.offingo.com/ یه سایت اشتراک ویدئو بوده خودم کامل سایت رو پاک کردم و تعداد زیادی لینک ایندکس شده داشت در طول دو سه ماه اخیر حالا رو این دامین فقط یه صفحه به زودی هست گذاشتم تا سایت بعدی طراحی بشه ولی در گوگل همچنان لینک ها وجود دارن که نمی دونم چقدر طول میکشه پاک بشه یا ایا باید خودم دونه به دونه دستی این کار بکنم یا همین ماجرای فیکس به مرور کار پاک کردن لینک های 404 رو انجام میده
-
-
August 3rd, 2018, 00:27
با توجه به این که به تمامی لینک ها دسترسی دارید بهتر است آن ها را پاک کنید یا می توانید از ابزار disavow tools گوگل استفاده کنید.
برای اطلاعات بیشتر از لینک زیر استفاده کنید
http://stylenet.ir/How-to-use-the-disavow-tools-tool
-
-
August 3rd, 2018, 00:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Rezateer
سلام دوستان
می خواستم بدونم قسمتی که در وب مستر mark as fixed هست و انتخاب میکنیم لینک های خراب رو خود وب مستر همرو پاک می کنه؟
چون نزدیک به 5000 تا لینک بوده از سایت قدیمی و الان پاک شده ولی هنوز تو ایندکس ها هست
اینکار وب مستر مشکل من رو حل می کنه یا باید دونه به دونه خودم انجام بدم و پاک کنم ارور ها رو؟
با سلام واحترام
خیر ، mark as fixed فقط درواقع داره میگه که برای خودت علامت بزنی که این مشکل رو حل کردی و گرنه هیچ تاثیری نداره.
-